A Telekom újragondolta mobil díjcsomagjait

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 10. 15:17

A Telekom megújítja lakossági mobil díjcsomag portfólióját, mely továbbra is a választási lehetőségek szabadságát kínálja az ügyfeleknek, ráadásként pedig a Gigaerős Korlátlan Net díjcsomagok megújult bennefoglalt extrákkal érhetőek el. A rugalmasság és testreszabhatóság új szintre lép a szolgáltatások terén. 

A Telekom ügyfelei három extrát tartalmazó korlátlan mobilnet csomagból választhatnak:  

• Gigaerős Korlátlan Net Szórakozás: akik a kikapcsolódás lehetőségeit bővítenék, a csomag részeként külön havidíj nélkül vehetik igénybe az HBO Max-ot, amelyhez akár 3 profil is beállítható.  

• Gigaerős Korlátlan Net Utazás: azoknak, akik sokat utaznak, a korlátlan net mellett a csomagban foglalt extra külföldi adat kínál jelentős hozzáadott értéket, a többi Gigaerős Korlátlan Net csomaghoz képest az EU-ban plusz 10 GB, az EU-n kívül – a világ 66 országában – 2 GB használható fel.

• Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág: akik több eszközön – okostelefon mellett okosórán, tableten – is használnák a korlátlan mobilnetet, számukra jelent megoldást a Telekom MultiSIM szolgáltatása, mely ebben a csomagban külön havidíj nélkül vehető igénybe, így akár három eszközön megosztható a korlátlanság élménye.

 

 

A legjobb havidíj és a legtöbb kedvezmény a Telekom ügyfelei számára továbbra is Magenta 1 ügyfélként érhető el. A Telekom a piacon egyedülálló módon összevonható készülékkedvezményt kínál ügyfeleinek: minél több előfizetésre vállal hűséget egy ügyfél, annál nagyobb készülékkedvezmény jár. Sőt a díjmentes MobilFutár szolgáltatás mellett a Magenta 1 ügyfelek új plusz előnyben is részesülnek: mostantól a vásárolt mobil készülékekre 30% kedvezménnyel köthetnek készülékbiztosítást. Mindezen túl a Magenta 1 ügyfelek kiemelt figyelmet élveznek a napi ügyfélkiszolgálásban is.

 

Akik mégsem a korlátlan mobilnet-csomagok közül választanának, azok számára jó hír, hogy jelentősen megnőtt a mobilinternet csomagok adattartalma: a legkisebb csomag fölött 10, illetve 50 GB mobilnetet kínál a Telekom, még több mobilitást biztosítva az ügyfeleinek.  A netsemlegességre vonatkozó európai uniós irányelveknek megfelelően kivezetésre az új mobilnet portfólióban már nincsenek az adatmennyiséget saját forgalmukkal nem csökkentő alkalmazások, de havonta a fordulónapok között egy alkalommal opcionálisan, a Telekom Alkalmazásban bekapcsolható díjmentes 500 MB is rendelkezésre áll, hogy senki ne maradjon internet nélkül.

 

Figyelembe véve, hogy nincs mindenki abban az élethelyzetben, hogy egyszerre használjon mobil és vezetékes szolgáltatásokat, és a Telekom értékeli azokat a hűséges ügyfeleket is, akik egy családban több mobil előfizetéssel rendelkeznek: több mobil előfizetés esetén gyarapodnak a havidíj kedvezmények, és olcsóbbá válik a korlátlanság mind a beszéd, mind a net esetében.