A PocketBook Era megérkezett a boltokba

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 13. 17:03

A PocketBook Era már elérhető a magyar kereskedőknél. Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

Kiterjedt funkcionalitása mellett a PocketBook Era új külsejével, kompakt méretével és ergonomikus kialakításával is kitűnik a tömegből. Az oldalsó vezérlőgombok és a képernyő automatikus elforgatása kényelmessé teszi az e-olvasót mind a jobb-, mind a balkezesek számára. A tokfelismerő rendszernek köszönhetően az eszköz tökéletesen integrálódik a márka tokjaiba, melyek védelmet és kényelmet biztosítanak.

 

A PocketBook Era két változatban érhető el. A 16 GB memóriával rendelkező Stardust Silver ajánlott fogyasztói ára 89 ezer forint, míg a 64 GB memóriával rendelkező Sunset Copper ajánlott ára 109 ezer forint.

 

 

Az új generációs E Ink Carta 1200 kijelző

A PocketBook Era a legújabb, 7 colos E Ink Carta 1200 kijelzővel érkezik, amely 1264 x 1680 pixeles felbontás megjelenítésére képes és 300 DPI-vel rendelkezik – mindez éles e-oldalakat garantál. A továbbfejlesztett technológia 15%-kal növeli a kép kontrasztarányát és 20%-kal javítja az érintőkijelző válaszidejét. A SMARTlight funkció emellett lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet beállítását, azaz minden megvilágítás mellett szembarát módon olvashatunk.

 

Beépített hangszóró és felolvasás

A PocketBook Era 6 hangoskönyvformátumot támogat, és a beépített hangszórón keresztül a felhasználók a lejátszás gomb megnyomásával egyszerűen megkezdhetik egy könyv hallgatását. A Bluetooth használatával vezeték nélküli fejhallgatókon, autók hangrendszerén és más eszközökön keresztül is hallgathatunk könyveket és zenét. Mindezek mellett az eszköz felolvas bármilyen szövegfájlt, amely a 26 elérhető nyelv egyikén íródott.

 

 

Víz- és karcállóság

A PocketBook Era IPX8 szabvány szerinti víz elleni védelemmel rendelkezik. Az eszköz akár 2 méterre és 60 percre károsodás nélkül édes vízbe meríthető, így élvezhetjük az olvasást a fürdőszobában vagy a medence mellett anélkül, hogy az e-olvasó elmerülésétől kellene tartanunk. A továbbfejlesztett karcállóság bármilyen körülmények között ideálissá teszi az eszközt az olvasásra, például utazás közben vagy egy nyári vakáción.

 

Bemutató videó:

 

A PocketBook Era további tulajdonságai:

●  23 formátum támogatása konvertálás nélkül: 19 könyv- és 4 grafikus formátum támogatása;

●  6 hangfájlformátum támogatása, beleértve a hangoskönyvformátumokat;

●  Wi-Fi és a márka felhőszolgáltatásai – szinkronizálhatja egymással eszközeit és kényelmesebben kezelheti a könyvtárát;

●  1700 mAh akkumulátor – akár egy hónapnyi rendszeres olvasás töltés nélkül;

●  Kétmagos processzor, amely gyors működést és zökkenőmentes lapozást biztosít;

●  Előtelepített szótárak: 11 előtelepített és további 42 letölthető nyelvkombináció.