Modena utcáin hajtották meg a vadi új GranTurismót

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 18. 13:42

Az olasz luxusautó-márka még a hivatalos bemutató előtt meghajtotta a vadi új GranTurismo luxuskupé Modena és Trofeo felszereltségű, V6 Nettuno motorral szerelt modellverzióit. A márka ikonikus, megállíthatatlan energiájú modelljével a Maserati Family program keretében kiválasztott kollégák tettek néhány kört.

Az Olaszország Modena városának utcáin vezetett, különleges, felmatricázott GranTurismo-modellek a leghatározottabban hirdetik: a 75 évvel ezelőtt született Maserati-ikon visszatért!

 

Minden az A6 1500-zal, egy forradalmi szellemű modellel kezdődött, amely egy korábban még nem látott színvonalú luxusautó előfutára volt. Az A6 1500 végül örökre beírta magát az autógyártás történelmébe, hatása a mai napig érezhető a világ autóiparában és a modellt követő közúti Maserati-autókban egyaránt.

 

 

A GranTurismo 100%-ban olasz életérzést nyújt: kiemelkedő, nagy teljesítményű, hosszú utakra és kényelmes utazásra termett autó. A modell koncepciója a második világháború után, az olasz gazdasági fellendülés idején született, amikor a luxusautó-márka kiemelkedő modelljein keresztül megmutatta a világnak erejét, optimizmusát és gondtalan hozzáállását, valamint azt, hogy képes a kemény munkát elvégezni – miközben megadja magának a lehetőséget a szórakozásra is.

 

Abban az adott történelmi pillanatban a Maserati egy lehetetlennek tűnő feladatot oldott meg: modelljével megteremtette a luxusautózás új koncepcióját, amely képes volt egyesíteni a teljesítményt és a kényelmet. Ma az új Maserati GranTurismo-generáció készen áll arra, hogy a jövőbe vezesse a márkát. Egyedi stílusa felbátorítja, veleszületett innovációra való törekvése hajtja.