A tökéletes fóliázás titka

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 1. 15:35

Ha a lakásunk felújításra szorul, vagy ha szeretnénk rajta picit változtatni, feldobni pár dologgal, esetleg az ablakunkon látnak be, és ezt szeretnénk orvosolni, akkor a megoldás erre a fóliázás lesz! 

A fólia a lakás szinte minden részén megoldást jelenthet. Egyszerű, gyors és költséghatékony módszer, ami azonnal látványos javulást hoz a lakás kinézetében. Fóliás Juci fóliázó eszközei segítséget nyújtanak abban, hogy a fóliázás sikerélmény legyen számodra!
 


 

A lakásfelújítás során használható fóliák, padlók típusai

 

 

Hogyan vágj bele a fóliázásba?

 

Nagyon fontos, hogy pontosan mérd le a felületet, amit át akarsz fóliázni, hogy a megrendelés során a megfelelő mennyiség érkezzen meg részedre. Válaszd ki a fóliát, előre mondjuk, hogy nehéz dolgod lesz, hiszen akkora szín- és mintaválasztékot találsz, hogy nem lesz egyszerű a választás. A fóliázás során tartsd be a használati utasítást, legjobb, ha megnézed az ide vonatkozó videókat is, és elolvasod a tanácsokat. Ha minden szabályt betartottál, akkor az eredmény olyan lesz, amilyet elképzeltél. 

 

3 tanács a tökéletes fóliázáshoz

 

  1. Vásárolj megfelelő minőségű fóliát. Ha silány minőségű fóliával próbálod a lakást felújítani, akkor hamar falakba fogsz ütközni, hiába tartasz be minden fóliázási szabályt, a fólia megnyúlik, beráncosodik, illetve felrakás után leválik, hamar elszíneződik. Kizárólag jó minőségű fóliával tudod a megfelelő hatást elérni.
  2. A fóliát a megfelelő eszközzel tedd fel a helyére! Ne ezen spórolj! Az eszközök ára elenyésző. Sokan azt gondolják, hogy “á, nincs rá szükségem, jó lesz nekem a fólia felrakásához a bankkártyám/jégkaparóm/szivacsom”. Azonban amikor elkezdik a fóliázást rájönnek, hogy hopp, itt egy kis buborék, hopp, ott egy kis levegő. A simító, a szike, a fémvonalzó a vágóalátét mind olyan speciális eszközök, amik konkrétan a fóliázáshoz készültek.
  3. Használj megfelelő technikát, amit videókból is elleshetsz!

 

Ha megfogadod tanácsainkat, akkor biztos, hogy tökéletes lesz a végeredmény. Jó munkát!