Vadonatúj kameratechnológiával jön a Mate 50 Pro

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 30. 13:59

Bemutatta Magyarországon új zászlóshajó okostelefonját a Huawei. A HUAWEI Mate 50 Pro-t vadonatúj kameratechnológiával szerelték fel, amely a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkezik

A Magyarországon most bemutatott HUAWEI Mate 50 Pro az ikonikus Mate sorozat legújabb innovációja, és egyúttal a gyártó történetének legerősebb zászlóshajó készüléke. A Mate 50 Pro az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a mobilfotózás, valamint a stílusos és rendkívül tartós kialakítás tekintetében egyaránt.

 

 

A HUAWEI Mate 50 Pro-t egy 50 MP-es Ultra Aperture kamerával szerelték fel, valamint tíz fokozatban állítható fizikai rekesznyílással, amely egyesíti az optikai rendszer, a mechanikai szerkezet, a képalkotási technológia és a képfeldolgozás fontosabb közelmúltbeli fejlesztéseit. Az Ultra Aperture kamera f/1.4 - f/4.0 között állítható rekesznyílása az XD Fusion Pro képalkotó technológiával és a magas fényfelvétellel karöltve közel tökéletesre állítja a fényerőt, a fény- és árnyékrészleteket, valamint a hideg-meleg kontrasztot. Az intelligens rekesznyílás Auto módban az automatikusan azonosított fotótémához és fényképezési forgatókönyvhöz igazítja a rekeszértéket. A Professzionális mód használata pedig lehetővé teszi a mélységélesség és az elmosódás mértékének manuális beállítását. 

 

Az új Mate 50 Pro-val kivételes minőségű portrék készíthetők tökéletes bőrtónussal, textúrával és gyönyörű bokeh-effektussal. A készülékkel továbbá lenyűgöző és élénk tájképeket, éles előterű és természetesen elmosódott hátterű csodálatos makrófelvételeket, valamint a fejlett éjszakai üzemmódnak köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett vagy akár koromsötétben is kiváló minőségű fotókat lehet készíteni. 

 

 

A készülék megőrizte a Mate sorozat ikonikus formáját, ugyanakkor HUAWEI Mate 50 Pro elsőként kapta meg az elegáns, lépcsős mintázatú, dombornyomott dizájnt. A Huawei új zászlóshajója az IP68 besorolású* , így akár két méteres mélységig vízálló, és megállja a helyét a nedves és poros környezetben is. A zászlóshajó okostelefon olyan fejlett technológiával dolgozik, amely jelentősen növeli a teljesítményt. Az EMUI 13 operációs rendszer, amely a Mate 50 Pro okostelefonnal debütál, egyérintéses navigációval egyszerűsíti a mindennapi használatot. 

 

A Mate 50 Pro okostelefon hazánkban várhatóan november elejétől lesz elérhető, az ajánlott fogyasztói árát a későbbiekben közli a gyártó. 

 

_______________
* Ez a termék az IEC 60529 szabvány szerinti fröccsenés-, víz- és porállóság IP68 besorolásával rendelkezik, és ellenőrzött laboratóriumi körülmények között tesztelték. A fröccsenés-, víz- és porállóság nem állandó állapot, és az ellenállás idővel csökkenhet normál használat mellett. Az IP68-as besorolás azt jelenti, hogy bizonyos meghatározott tesztkörülmények alapján a készülék harminc percig védett a statikus víz káros behatolása ellen az ezüst és fekete változatnál 2 méterig, a narancssárga változatnál pedig hat méterig. A víz és a készülék közötti hőmérsékletkülönbség legfeljebb 5°C.