Félárú utazási kedvezmény a HVG Állásbörzére érkezőknek

forrás: Prím Online, 2022. október 4. 15:33

A MÁV-Volán-csoport saját standdal és online is várja az érdeklődőket a HVG Állásbörzén, amit 2022. október 5-én és 6-án rendeznek a Papp László Budapest Sportarénában. Az eseményre utazóknak a MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, továbbá Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya-felső és Zugló állomásra. 

A rendezvényen a MÁV-Volán-csoport standján számos állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők, a pozíciókra a helyszínen és a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is várják a jelentkezőket. A vállalatcsoport számos szakterületen, az ország különböző pontjain kínál állásokat, a munkatársakra hosszú távon számít, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatja; a kollégáknak béren kívüli juttatást, utazási kedvezményt, önkéntes nyugdíj és egészségpénztári hozzájárulást valamint egészségmegőrző programot ajánl.

 

A HVG Állásbörze, hazánk egyik legjelentősebb karriervására, ami idén ősszel először ötvözi a személyes toborzás és egy online térben zajló rendezvény előnyeit hibrid rendezvény formájában. A Papp László Budapest Sportarénában október 5-én és 6-án lehet személyesen találkozni a jelöltekkel, míg az online börzén egy nappal tovább, október 7-én várja a vasúttársaság is a munkavállalókat. Az együttes fizikai és az online jelenlét biztosítja a legtöbb álláskereső elérését. A börzére diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt várnak. A karrier-rendezvény kiállítói elsősorban informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés között is válogathatnak. Az érdeklődők karrierépítést segítő programokon, workshopokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

 

 

Az állásbörzére utazóknak a MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarokra, továbbá Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya-felső és Zugló állomásra.

 

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe, aki elsőosztályon utazik a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetnie. A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban október 4-én kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb október 7-én éjfélig be kell fejezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

 

Az alkalmi menettérti jegy a karszalag felmutatásával érvényes, aminek hiánya esetén a jegy visszautazásra érvénytelen. Ebben az esetben az utas részére a jegyvizsgáló teljesárú egyúti jegyet vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet állít ki, és pótdíjat számít fel.

 

Bővebb információk és a rendezvény elérhetősége: https://allasborze.jobline.hu/

 

Nyitókép: mavcsoport.hu