Tudtad? Többféle szolgáltató is elérhető, akivel célba juttathatod a csomagodat

forrás: Prím Online, 2022. november 1. 14:22

A legtöbben megszokásból választanak megoldást ahhoz, hogy eljuttassanak egy csomagot egyik helyről a másikra. Sokan nem is rendelkeznek különösebb ismeretekkel a témában, így nem is gondolkoznak azon, hogy létezik-e olcsóbb vagy jobb megoldás.

 

A belföldi és a külföldi csomagküldést tekintve is egyre több alternatív lehetőségünk van. Hiszen a csomagszállítás is egy szolgáltatás, ahol a piaci szereplők egymással versenyezve próbálnak jobb és jobb szolgáltatásokat biztosítani számodra.

 

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mielőtt csomagküldő szolgáltatót választasz?

 

A csomagküldés során az egyik legfontosabb dolog a gyorsaság és a kényelem. Azonban lehet, hogy nem ez a két dolog jut rögtön eszünkbe, hiszen emellett fontos az is, hogy a csomagunk biztonságban érkezzen meg. Esetleg az is szempont lehet a mai világban, hogy nyomon követhessük, pontosan hol jár.

 

A többség kifejezetten érzékeny az árra is. Érdemes körülnézni a Csomagnet.hu GLS csomagküldési ajánlatai között, mert itt több szolgáltató ajánlatát hasonlíthatod egyszerre össze, aminek segítségével egyszerűen kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő szolgáltatást, azonnal látva, hogy mennyibe is fog kerülni.
 


 

Magyarországon többféle futárszolgálat is elérhető

 

Több nagy cég is jelen van a magyar piacon. Biztosan találkoztál már a DPD vagy éppen a GLS szolgáltatásaival, ha pedig külföldre szerettél volna küldeni, akkor a TNT Express céggel is lehetett már dolgod. A nagy futárcégek legnagyobb előnye, hogy nem kell sorban állni és különböző hivatalokba cipelni a csomagjainkat, hanem akár háznál is felveszik azokat. Ez pedig nyilvánvalóan egy óriási kényelmi faktor.

 

A sok szolgáltató között azonban nem nehéz elveszni, egyre nehezebb átlátni a bőség zavarán, hogy mi is lehetne számunkra a legjobb. Ha pedig minden szolgáltató oldalát szeretnéd végigböngészni, akkor végtelen mennyiségű időre lesz szükséged, ami szintén megnehezíti a csomagküldést. Amennyiben szeretnéd garantáltan a legjobb szolgáltatást, a legolcsóbban igénybe venni, használd a Csomagnet.hu összehasonlító szolgáltatását.

 

Miért érdemes egy ilyen oldalon megrendelni a szolgáltatást?

 

A futárcégek saját weboldalain különböző árakat találhatsz. Még ha a Csomagnet.hu weboldalán nézel körül, azt veheted észre, hogy jóval kedvezőbb tarifákkal ajánlják fel számodra ugyanazt a szolgáltatást, mint saját oldalukon. Így két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen olcsóbban veheted igénybe a szolgáltatást, és nem is kell rengeteg kutatómunkát beleölnöd, hogy megtaláld a legjobb ajánlatot.

 

A felhasználóbarát weboldalnak köszönhetően egyszerűen kitöltheted a csomagodra vonatkozó adatokat online. Ezáltal percek alatt végezhetsz a folyamattal úgy, hogy biztosan minden szükséges és fontos adatot megadtál. Amint megrendelted a csomagfeladást, a megadott adatok alapján automatikusan generálnak számodra egy csomagcímkét. Még a címzés terhét is leveszik a válladról.