December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

forrás: Prím Online, 2022. november 23. 09:55

Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak pár nap van a határidőig, jelentkezz még ma!

Fejlesztettél egy innovatív appot, vagy megújult weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketing-kommunikációs pályázatán, ahol a szakmai zsűri és a közönség kedvence is lehet!

 

A 28 pályázati kategóriából biztosan megtalálod a tevékenységed számára legmegfelelőbbet!

 

 

 

De mégis, mit nyersz azzal, ha beadod pályázatod?

 

Elismerést: Munkádat nem csupán ügyfeleid és a honlapod látogatói ismerhetik el, de egy szakmailag elismert zsűri is, több összetett szempont alapján.

 

Publicitást: Pályázatunkat a legnagyobb hazai médiumok jelenítik meg. Olyanok, mint az Agroinform, az IT Business, az Adverticum, és a BUM Bevásárló és Tematikus utcák

 

Motivációt: A pályázat során új ötletekkel gazdagodhatsz, amelynek segítségével tovább fejlesztheted weboldalad, applikációd, és könnyedén fenntarthatod látogatóid érdeklődését.

 

Szakmai kapcsolatokat: Díjátadónkon gyümölcsöző szakmai kapcsolatokra lelhetsz, hiszen megismerhetsz más, szintén szakmabeli versenyzőket.

 

Korábbi nyerteseink visszajelzése a Pályázatról:

 

„Az egyik legfontosabb célunkhoz segített és segít hozzá: még többen megismerik a nevünket és a tevékenységünket, ezáltal egyre több felhasználóhoz juthatunk el.” – Fáy András Alapítvány

 

„A pályázattal egy olyan értéknövelő eszközt kapott a webshopunk, amit mással nem tudnánk pótolni.” – Profigazda

 

Arasd le te is a babérokat!

Lépj a tettek mezejére és add be pályázatod!

Honlapoddal vagy applikációddal még december 1 éjfélig pályázhatsz!