Megcélozta a kilencmilliárd dolláros globális piacot az Eaton

forrás: Prím Online, 2022. november 24. 19:33

Ismét meghatározó mérföldkőhöz érkezett az Eaton, amely termékportfóliójában újonnan megjelent Tripp Lite brandjével tovább mélyíti piaci szerepét Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. Az intelligens energiagazdálkodásra specializálódott vállalat az új termékcsalád kapcsán sikeres fejlesztéseket hajtott végre a decentralizált IT és az edge alkalmazások terén, ezzel még több megoldást kínálva a felügyelt szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatók és viszonteladók számára.

 

 

Az idén 100 éves Tripp Lite brand néhány hónappal ezelőtti felvásárlását követően Eaton – Tripp Lite Series néven forgalmazza portfóliójába újonnan bekerülő termékcsaládját az Eaton. A rackek, szekrények és csatlakoztatási kiegészítők beépítésével forgalmazott árucikkek nemcsak bővítik a vállalat termékpalettáját, de még több megoldást kínálnak a felügyelt szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatók és viszonteladók számára is. Az Eaton nagy reményeket fűz az új termékcsaládhoz, amelynek segítségével – különösen Európára, a Közel-Keletre, valamint Afrikára fókuszálva – tovább erősítheti meghatározó szerepét az energiainfrastruktúra, a konnektivitás és a perifériák alkotta szektor közel kilencmilliárd dolláros globális piacán.

 

 

 

„A Tripp Lite és az Eaton évek óta segít az ügyfeleknek eligazodni a gyorsan változó technológiai környezetben. Ez a fejlődés tovább folytatódik, és az Eaton a Tripp Lite felvásárlásának köszönhetően az informatikai szegmens forgalmazói számára az áramellátási termékek és tartozékok egyetlen forrásává válik” – nyilatkozta a témában Szontág Balázs, az Eaton Magyarország marketing menedzsere.

 

 

A Tripp Lite termékcsalád tökéletesen kiegészíti az Eaton eddigi termékválasztékát. Az eredmény a végfelhasználói vertikális piacok, a különböző méretű adatközpontok, valamint a növekvő e-kereskedelem előtt megnyíló lehetőségek széles körű támogatásának lehetősége az Edge-alkalmazások és a decentralizált hálózatok számára. Az Eaton kínálatában több ezer új termék között szerver rackek, tokozatok, kábelek és hálózati csatlakoztatási termékek, például dokkolóállomások, KVM-kapcsolók, valamint egyéb perifériák és tartozékok szerepelnek.

 

„Megfigyeltük, hogy a hibrid otthoni és irodai munkavégzés trendje hatalmas keresletet eredményezett a videokonferencia-rendszerek és az új típusú, sok csatlakozási lehetőséget igénylő tárgyalótermek iránt. Az újonnan kibővült portfóliónk egyben azt is jelenti, hogy támogatni tudjuk az informatikai forgalmazókat és viszonteladókat abban, hogy reagálni tudjanak erre a felkínálkozó lehetőségre” – tette hozzá Szontág Balázs.