Megválasztották az év üzleti példaképét a Leader Of The Year gáláján

forrás: Prím Online, 2022. december 5. 15:31

A nyolcadik Bizalom Gálán hét kategóriában osztottak ki sikeres cégvezetőknek elismerést, míg az üzleti példaképnek járó Leader Of The Year trófeát Juhász Attila kapta.

A Bizalmi Kör Vezetői klubja által rendezett díjátadót megelőzően egy órával már egy  tűt sem lehetett elejteni a Corinthia Hotel nagyterme ajtaja előtt. „A Leader of the Year győztesei nem megélik, hanem megalkotják a jövőt” – hirdette a kivetítő a Bizalom Klub legfontosabb üzenetét. Ezt Gangel Péter a díjátadó szervezője a köszöntőjében azzal egészítette ki, hogy az eredmény önmagában kevés. A szív is kell hozzá, ami egy sikeres cégvezetőből nem hiányozhat.

 

 

Végül hatalmas taps és ünneplés közepette hét kategória győztesét hívták fel a színpadra. Volt, aki el sem tudta hinni, hogy megnyerte a rangos elismerést. Más olyan laza volt, hogy a színpadról készített egy szelfit magáról.

 

Szinte mindenki hangsúlyozta, hogy a siker nem egy emberé, hanem a csapatáé is.

 

Egyikük azt mondta: „Hiába vagy a világ legjobb karmestere, ha nincs mögötted zenekar, abból nem lesz zene.”

 

A végén egy nyolcadik díjat is átadtak, amit a héttagú zsűri annak az üzleti példaképnek ítélt oda, aki nemcsak a szakmai teljesítményével, de emberi hozzáállásával is a legalkalmasabbnak bizonyult.

 

 

A díjazottak névsora:

 

 

Juhász Attiláról többek között azt kell tudni, hogy az elmúlt 26 év alatt több mint 100 szakmai díjat kapott, és a Magyar Ezüst Érdemkeresztet is átvehette Áder János korábbi köztársasági elnöktől.

 

Az üzleti példaképnek választott cégvezető kétszer is teljesítette az Ironman versenyt, amelynek során az indulók 3,8 kilométert úsznak, 180 kilométert bicikliznek és 42 kilométert futnak.

 

„Csillogó szemmel álltam a színpadon – és bár sokszor beszélek emberek előtt –,  bizony ezúttal nehezen találtam a szavakat – nyilatkozta Juhász Attila, a Lear of the Year díj nyertese. – Ez a díj a visszaigazolása annak, hogy amit vezetőként képviselek, az jó.”

 

Az Év Női Cégvezetője díjjal elismert Ruff Gabriella még a gála végén is nehezen hitte el, hogy ő kapta meg a rangos elismerést.

 

”A cég vezetése mellett komoly kihívást jelent a klasszikus női szerepekben való helytállás. Három gyereket nevelek, háztartást vezetek. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a vállalkozói lét mellett tettem le a voksom.”

 

„Hétfőn van a céges karácsonyi ünnepségünk, ott mondom el a kollégáimnak, hogy hoztam nekik egy ajándékot. Hiszen ez a siker leginkább róluk szól” – nyilatkozta Ruff Gabriella.