A Neumann Társaság ügyvezető igazgatója PMI díjat kapott

forrás: Prím Online, 2022. december 6. 17:03

A projektmenedzsment egyik kiemelt szakmai szervezete, a Projektmenedzsment Intézet (Project Management Institute, PMI) a nemzetközi „PMI Eric Jenett Person of the Year” díjjal ismerte el Szalay Imre, a Neumann Társaság ügyvezető igazgatójának több évtizedes munkáját. A díjat minden évben olyan szakértőnek ítélik oda, aki kiemelkedően hozzájárult a projektmenedzsment szakmához, vagy annak gyakorlati megvalósításához, fejlesztéséhez.

A PMI Budapest, a szakmai szervezet magyar tagozata 2021-ben határozott úgy, hogy a nemzetközi hagyományokat követve Magyarországon is megalapítja a PMI Budapest Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjat.

 

Ezzel azoknak a szakembereknek a munkáját ismerik el, akik figyelemre méltó teljesítményükkel, és a szakmához való hozzájárulásukkal maradandót alkottak a projektvezetés, a technikai projektmenedzsment, valamint a stratégiai és üzleti projektmenedzsment területén. (Eric Jenett a PMI harmadik tagja és első Project Management Professional képesítéssel rendelkező szakértője volt.)

 

 

A 2022-ben a PMI nemzetközi szakértőkből álló zsűrije két szakembert díjazott az idei PMI Eric Jenett Person of the Year díjjal, amely a szakmai szervezet legrangosabb szakmai elismerése: ezek egyike Szalay Imre, a Neumann Társaság ügyvezetője, a másikkal pedig egy amerikai projektmenedzsment-szakértő, Shivani Gupta munkáját ismerték el.

 

A Neumann Társaság ügyvezetői tisztségének betöltését megelőzően Szalay Imre a Digital Equipment Magyarország rendszerintegrációs igazgatójaként, a Compaq Magyarország Professzionális Szolgáltatások igazgatójaként, a Hewlett-Packard egykori szolgáltatási igazgatójaként, illetve a Vodafone Hungary Hungary egykori projektiroda és belső szabályozási igazgatójaként dolgozott.

 

A díjat Szalay Imre távollétében Kremmer László a PMI Budapest, Magyar Tagozat Egyesület elnöke vette át az Egyesült Államokban, a PMI szervezésében megvalósult, Las Vegas-i PMI Global Summit 2022 konferencián, 2022. december 2-án.