Válj szuperhőssé hat hónap alatt!

forrás: Prím Online, 2022. december 1. 18:11

Most biztosan felkaptad a fejed, és máris megjelennek lelki szemeid előtt a Marvel filmek sztárjai, de azért most egy kicsit el kell keserítsünk, nincs a kezünkben a titkok nyitja. 

Ellenben ha unod a jelenlegi munkádat, vagy épp nem érzed magad anyagi biztonságban általa, akkor könnyen hétköznapi hőssé válhatsz. Mutatjuk is az oda vezető utat, így ha igazán váltani szeretnél, akkor itt a kitűnő lehetőség!

 

Akire mindenhol szükség van: a tűzvédelmi előadó!

 

Leginkább azért érdemes elvégezni a Stabil Tudás tűzvédelmi előadó képzését, mert egészen biztosan nem maradsz munka nélkül ezzel a fontos végzettséggel a tarsolyodban.
 


 

Ugye felmerült most benned, hogy vajon mit csinálhat egy tűzvédelmi előadó? Talán te magad is ültél már végig tűzvédelmi oktatást, amelyet ha jól képzett, lelkes előadó tart, akkor kifejezetten hasznos tud lenni. 

 

De nem merül ki ennyiben a feladat, hiszen minden vállalkozásnak, minden üzletnek, minden irodának, minden szórakozóhelynek, tehát gyakorlatilag minden helynek kell legyen megfelelő tűzvédelmi terve, figyelembe véve a specialitásokat mint amilyen mondjuk a fokozott tűzveszélyesség. 

 

Ezeket szakértő, azaz tűzvédelmi előadó bevonásával kell megtenni, valamint a változó jogszabályok értelmében újra és újra felülvizsgálni, és szükség esetén korrigálni.

 

Ebből adódik, hogy ha nem szeretnél egyetlen cégnek dolgozni, arra is van lehetőséged ebben a szakmában, hogy szabadúszóként bedolgozz több vállalkozásnak. A határt a te kapacitásod és munkakedved szabja meg.

 

Láthatod hát, hogy bár nem leszel szó szerint szuperhős, de mégis emberéleteket mentesz meg a munkáddal!

 

A kifogások ideje lejárt!

 

Hányszor magyaráztad már el magadnak, hogy most miért nem aktuális a tanfolyam elkezdése? Megvárod, míg jobb lesz a munkahelyeden? Megvárod, míg egyszerre ki tudod fizetni a tandíjat? 

 

Mégsem mész, mert nem tudsz vagy nem akarsz minden szombatot beáldozni? Mégsem mész, mert semmi kedved a fárasztó munkanapok, hetek után még utazgatni?

 

Ezeket a Stabil Tudás egyetlen pöccintéssel kiüti, hiszen mindent tudsz online intézni a beiratkozás során, a tanfolyam szintén az internet berkein belül zajlik, sőt még vissza is tudod nézni azokat az órákat, amelyekről esetleg egy klassz pénteki buli miatt lemaradtál. 

 

Ugye te is érzed, hogy itt már kifogásnak helye nincs?

 

Kezdd az őszt új munkahelyen!

 

Sokszor nehéz elképzelni a távoli jövőt, ellenben nagyon is érdemes, hiszen erőt ad a cselekvéshez. Ha belegondolsz abba, hogy most beiratkozol, tavasszal elkezded a képzést, akkor ősszel, télen már jó eséllyel helyezkedhetsz el az új szakmádban.

 

Mindig jelenítsd meg előtted a célt, nehogy szem elől téveszd a miérteket, ha kell, írd fel magadnak egy papírra, és amikor elgyengülnél, kételkedni kezdenél, kapd elő a papírt, és látni fogod, hogy nem véletlenül akarsz új szakmát tanulni.