A Sony bemutatja az új Walkman-t

forrás: Prím Online, 2023. január 12. 18:57

A Sony bemutatta az NW-A306 zenelejátszót, a Walkman sorozat legújabb tagját. A lejátszót úgy tervezték, hogy a felhasználók aszerint hallgassák a zenét, ahogy azt a művész elképzelte, kiváló minőségű hangzással és elegáns dizájnnal.

Az NW-A306-ot igényes felhasználóknak tervezték, akik a kiváló minőségű hangzást és stílust keresnek. Ez a kifinomult és kompakt zenelejátszó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rengeteg általuk kedvelt zenét tölthessenek le és streameljenek. Az NW-A306 sorozat célja, hogy felhasználó zsebéből közvetlenül kivételes zenei élményt nyújtson a teljes Wi-Fi kompatibilitásnak, a mindössze 113 grammos tömegnek, valamint a 3,6 hüvelykes (9,14 cm-es) érintőképernyő és a tapintható fizikai zenevezérlők kényelmének és funkcióinak köszönhetően.

 

Az NW-A306 prémium alumíniumból maratott váza kiváló merevséget biztosít az alacsony impedancia, a tiszta, stabil hangzás és a masszív basszus érdekében.

 

 

NW-A306 fő jellemzők

 

Hiteles hangreprodukció

A Walkman számára speciálisan kifejlesztett S-Master HX digitális erősítő technológia kompatibilis a natív DSD formátummal. Csökkenti a torzítást és a zajt a frekvenciák széles skáláján, a gazdag és testes hangzás érdekében, amelyet az új, kiváló minőségű ólommentes forrasztás tovább javít.

 

A legújabb Signature Walkman modellhez hasonlóan az NW-A306 is aranyat tartalmazó reflow forrasztást alkalmaz, amely jelentős hatással bír az összességében jobb hanglokalizációra és a szélesebb hangterjedelemre.

 

A zenelejátszó evolúciós hangzásának megvalósítása érdekében a Walkman-ben egy kettős óra, egy filmkondenzátor és egy finom hangregiszter is precízen elhelyezésre került.

 

 

Továbbfejlesztett DSEE Ultimate a streamelt zene minőségének javítása érdekében

Az NW-A306 Edge-AI (mesterséges intelligencia) és DSEE Ultimate (Digital Sound Enhancement Engine) technológiákkal rendelkezik, amelyek pontosan felskálázzák a tömörített digitális zenei fájlokat magasabb minőségre. A továbbfejlesztett algoritmus most még nagyobb előnyöket biztosít a CD-minőségű (16 bites 44,1/48 kHz-es) veszteségmentes kódolású hangok esetében. Az akusztikai finomhangolások és a dinamikai tartomány helyreállítása gazdagabb, teljesebb hallgatási élményt nyújt.

Az elődmodelljeihez képest továbbfejlesztett DSEE Ultimate segítségével a hallgatók élvezhetik a zenék felskálázását, akár Wi-Fi-vel streamelt, akár letöltött zene hallgatása során. Ráadásul a DSEE Ultimate vezeték nélküli fejhallgatóval is élvezhető.

 

Az NW-A306 a korábbi modellekhez képest hosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, így a hallgatók többet élvezhetik kedvenc zenéiket. Az NW-A306 akkumulátorának élettartama 44,1 kHz-es FLAC lejátszás esetén akár 36 óra, 96 kHz-es FLAC nagy felbontású hanglejátszás esetén akár 32 óra, vagy a streaming szolgáltatás alkalmazással akár 26 óra, hogy a felhasználó igényeit kielégítse.

 

 

A fenntarthatóságot szem előtt tartva

A termékeket nemcsak stílusosan, hanem a környezetet is szem előtt tartva tervezték. Az NW-A306 csomagolóanyagában nem használtak műanyagot, tükrözve a Sony elkötelezettségét termékei és gyakorlatai környezeti hatásainak csökkentése iránt.

Árazás és elérhetőség

 

Az NW-A306 ajánlott kereskedelmi ára €330, Európában 2023 januárjától lesz megvásárolható.