Hogyan parkolj a reptéren?

forrás: Prím Online, 2023. január 1. 13:16

Amikor közeledik az utazás időpontja, minden felelősségteljes utazó végiggondolja, hogy hogyan fog kijutni a reptérre. Opció lehet a taxi, a carsharing szolgáltatók vagy a saját autó használata. Ha viszont saját autóval megyünk ki a reptérre, szeretnénk azt biztonságban tudni, miután felszálltunk.

Saját autóval kényelmesen, a megszokott környezetünkben utazhatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy például egy korábbi utas által otthagyott koszfolt vagy kellemetlen szagok nem befolyásolják az egyébként is stresszes utat. 

 

A saját autóval való utazás általában olcsóbb is, mint a taxi használata. Bár ebben az esetben reptéri parkolást kell majd fizetnünk, ennek ára a taxi árakkal összevetve általában kedvezőbb. Emellett saját autóval biztonságosabban is tudunk utazni. 


Bár a taxisok általában körültekintően vezetnek, mégis előfordulhatnak balesetek vagy más veszélyek. Saját autóval viszont magunk tudjuk irányítani az autót, így növeljük a biztonságérzetünket. 

 

Miért válasszuk a reptéri parkolást?

 

Ha a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről indul a járatod, kényelmes és biztonságos megoldás az autót a Reptéri Parkoló Centrumban hagyni az utazás idejére. A parkoló 0-24-ig nyitva van, így bármikor lehetőség van az autó leadására és átvételére.

 

A parkolóban többféle tarifa közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót. Lehetőség van rövidebb és hosszabb távú parkolásra is, akár több hétre is ott lehet hagyni az autót. 

 

A Reptéri Parkoló Centrum kiemelkedően biztonságos hely, hiszen 24 órás portaszolgálat áll rendelkezésre, valamint kamerák segítségével is folyamatosan megfigyelik a parkolót. 

 

Hogyan jutunk el a reptéri parkolóból a terminálra? 

 

Ingyenes transzferszolgálat áll rendelkezésre a reptér és a parkoló között. Így nem kell aggódni az autó elhelyezéséért, csupán leadni az autót a parkolóban, és az ingyenes transzferszolgálat segítségével kényelmesen eljutni a reptér megfelelő termináljáig.

 

Az ügyintézés gyors, megérkezve a vendégek rövid ügyintézés után kapják meg parkolókártyájukat. Az autót a cég munkatársai biztonságosan leparkolják, majd a csomagok átpakolása után egy kilencfős, légkondicionált minibusz segítségével szállítják az utasokat a kívánt terminálig.

 

A reptéri parkolást megelőző regisztráció és a terminálig történő szállítás általában 15-20 percet vesz igénybe, amit mindenképpen érdemes számításba venni az utazás megtervezésénél.

 

Összességében a Reptéri Parkoló Centrum egy kényelmes és biztonságos megoldás a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén, ha valaki saját autóval szeretne érkezni. Az ingyenes transzferszolgálat, a többféle tarifa és a 24 órás portaszolgálat biztosítják, hogy az autó leadása és átvétele is zökkenőmentes legyen.