Az Alza 3D nyomtatókat ad hat hónapos térítésmentes használatra magyar iskoláknak

forrás: Prím Online, 2023. január 19. 20:58

A modern technológiai és innovatív megoldások elkötelezett híveként az Alza.hu egyedülálló lehetőséget kínál a magyar oktatási intézményeknek. A Csehországban évek óta sikerrel futó projekt immár harmadik alkalommal pályázható hazánkban is. A kezdeményezésre jelentkező iskolák fél évre térítésmentes használatra kaphatnak 3D nyomtatót.

A 2020-ban indult program keretében az oktatási intézmények hat hónapon át térítésmentesen kipróbálhatják az Alza által biztosított 3D nyomtatót, a Creality Ender 3-at. A lehetőség azért is egyedülálló, mert az ingyenes próbaidőszak leteltével kedvezményes áron megvásárolhatják, illetve vissza is adhatják a készüléket, az Alza semmilyen költséget nem számít fel a használatért.

 

„A 3D nyomtatás egyre inkább a mindennapjaink részévé válik. Hasznossága megkérdőjelezhetetlen a terméktervezés és a gyártás mellett mindennapi életünkben, illetve nem utolsó sorban a művészetek terén is kiváló lehetőséget nyújt a kreatív elképzelések megvalósítására” – mondta Takács Csaba, az Alza.hu ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: „az oktatásban is napról napra nő az igény a digitális eszközök egyre széleskörűbb használatára. Az Alza programjának köszönhetően a diákok egy innovatív technikai újdonsággal ismerkedhetnek a tanórákon.”

 

 

Az eddigi visszajelzések alapján a programban már résztvevő iskolák tanulói megismerték a 3D nyomtató működését, elsajátították magabiztos kezelését, számos érdekes szemléltető formát készítettek, amelyek fejlesztették kreativitásukat és különböző területeken segítették az oktatást. 

 

A jelentkezés egyszerű, mindössze egy e-mail üzenetben kell jelezni a b2b@alza.hu címre részvételi szándékukat, majd az Alza 3D nyomtatók kölcsönadásával megbízott munkatársa rövidesen tájékoztatást nyújt a további lépésekről. A programban résztvevő oktatási intézményeknek a próbaidőszak leteltével 30 nap áll rendelkezésére, hogy a kedvezményes vételárat kifizessék, vagy a készüléket működőképes, sértetlen, hiánytalan állapotban visszajuttassák az Alzának.

 

Az Alza minden területen igyekszik maximális segítséget nyújtani az oktatás digitalizációjához. Az elmúlt években jelentősen megnövekedett az érdeklődés a technikai és informatikai eszközök oktatási célú felhasználására, így a cég évről-évre előnyösebb vásárlási feltételekkel, kedvező árakkal, a hét minden napján aktív ügyfélszolgálattal, a termékek kipróbálásának lehetőségével és számos fizetési opcióval várja az intézményeket.