3 menetrögzítő kamera a legek kategóriájából

forrás: Prím Online, 2023. január 24. 21:16

Menetrögzítő kamerát keresel, de nem tudod, melyiket válaszd? A minőség mellett a kedvező ár-érték arány is fontos számodra? Mutatunk három modellt, amelyek a legjobbat nyújtják a kategóriájukban, miközben a pénztárcádat is kímélik.

 

MiVue C545: A legjobb kép egy belépő szintű kamerában

 

Ha számodra a tiszta és éles kép az elsődleges, mert jól jöhet a felvétel, ha esetleg bizonyítékként kell használni, akkor van egy jó hírünk! A Mio már a belépő szinten kínál olyan készüléket, amely nemcsak nappal, hanem a Night Vision technológiának köszönhetően éjszaka, és rossz látási körülmények között is jó minőségű felvételeket készít. Ráadásul a MiVue C545 a HDR funkció alkalmazásával automatikusan több képkockát rögzít különböző expozíciós értékekkel, majd kombinálja ezeket a képkockákat, hogy valóban egy fényesebb, élesebb és kevésbé zajos képet hozzon létre. Az optimális képminőséghez és a kiváló felvételekhez a 2M érzékelő is hozzájárul, a 60 fps pedig abban segít, hogy nagy utazási sebesség mellett is folyamatos és rendkívül részletgazdag képek készüljenek. És ez még nem minden! A MiVue C545 az alábbi előnyöket is kínálja neked:

 

MiVue C420 Dual: A Mio legolcsóbb duál kamerája

 

A menetrögzítő kamerát az autó első szélvédőjére szokás rögzíteni, így a készülék egyértelműen a jármű előtti eseményeket rögzíti. Ám ha te ennél jóval nagyobb látószögre vágysz, akkor válassz dual dashcamet! És miért vennéd meg a legdrágábbat, ha sokkal olcsóbban is hozzájuthatsz egy duál kamerához? A Mio legjobb ár-érték arányú modellje elöl 135°-os, hátul 130°-os látószöget biztosít, így szinte majdnem teljes egészében körbelátja az autót. A csomag a MiVue C420 mellett a T20 hátsó kamerát is tartalmazza, a Full HD felbontásnak és a 2M érzékelőnek köszönhetően mindkét készülék kiváló kép- és videóminőséget biztosít. Ráadásként a kamerák stílusosan kicsik, ám kis méretük nem akadályozza őket, hogy minden fontos részletet rögzítsenek az autó körül. És miért éri meg még a MiVue C420 Dual készülék? Íme:

 

MiVue 732: A Mio legolcsóbb WIFI-s modellje

 

Ha számodra az a legfontosabb, hogy a fedélzeti kamera felvételei a lehető legegyszerűbben az okostelefonodra kerüljenek, akkor olyan készülékre van szükséged, amely integrált WIFI-vel rendelkezik. A Mio legalacsonyabb árú WIFI-s modelljével vezeték nélkül tudod átvinni a mobilodra a felvételeket, amelyeket akár azonnal meg is oszthatsz másokkal az ingyenes MiVue Pro mobilalkalmazás segítségével. A MiVue 732 firmware-jét WIFI OTA-n (Over-the-air) keresztül frissítheted, így a kamera mindig naprakész lesz. A Full HD felbontású kamera ráadásul vezetéstámogató funkciókkal teszi még biztonságosabbá a vezetést. Ráfutásos ütközésre és sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, valamint fáradtság figyelmeztetés került a modellbe, amely ezeket a további előnyöket is nyújtja neked: