Fontos mérföldkőhöz érkezett a Continental váci gyára

forrás: Prím Online, 2023. február 1. 11:22

Január 27-én Purgel Csaba, a Continental váci gyárának vezetője átvette a Ford Q1 díjat Carlos Capillától, a Ford európai regionális beszállítókért felelős vezetőjétől. Az autógyártó elismerését szigorú követelmények teljesítésével érdemelte ki a német technológiai vállalat váci üzeme.

A hazánkban tizenkét lokáción, nyolc városban jelen lévő, mintegy nyolcezer munkavállalót foglalkoztató vállalatcsoport váci gyára a Ford minőségügyi működési rendszerének értékelésén kiválóan teljesített – ezzel kiérdemelve az elismerést. Ahhoz, hogy az autóipari szereplők megkaphassák a díjat, meg kell felelniük az iparági szabványkövetelményeket meghaladó tanúsítványoknak és fejlesztéseknek. Ezek közé tartozik például a 0 km-es reklamációk minimalizálása, a garanciális incidensek csökkentése, illetve a szállítási teljesítmény cél felett tartása. 

 

 

„Váci munkatársaink teljesítményének méltó elismerése a díj, amelyet egy sikeres rendszerfelülvizsgálati auditra, illetve egy folyamatainkat leíró és bemutató dokumentumcsomagra alapozva ítélt nekünk partnerünk” – mondta el Purgel Csaba, a Continental váci gyárának vezetője. „Mindig kiemelt jelentőségű számunkra, amikor vevőinktől kapunk elismerést, hiszen azt bizonyítja, hogy munkavállalóink nap mint nap elvégzett, magas minőségű munkája értékteremtő. A siker záloga a vállalatunk egyik alapértékének (Egymásért) szellemében végzett csapatmunka, a díj pedig mindannyiunk közös érdeme” – tette hozzá a gyárigazgató. 

 

 

Az ünnepélyes díjátadón részt vett a Continental érintett üzleti területeinek képviseletében Peter Fricke (Management Systems & Governance vezető), Antonio-Carlos Martins (Operations Region Europe II vezető), illetve Dr. Lutz Scholten (elnökhelyettes, Segment Emission Reduction Solutions vezető).