Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

forrás: Prím Online, 2023. március 23. 16:33

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

A vállalat a konzumer elektronikai eszközök egyik legnagyobb gyártójaként nagy hangsúlyt fektet arra, hogy innovatív termékeivel a felhasználók különböző élethelyzeteire okos megoldást nyújtson. Az okoseszközöket Európában május 9-én, Münchenben mutatja be a gyártó, ahol egyúttal ismerteti a vállalat jövőképének és stratégiájának kulcsfontosságú területeit is.

 

Flagship eszközök újabb generációja érkezik Európába

 

Idén tavasszal két új zászlóshajó termékkel bővül a Huawei okostelefonos portfóliója. Érkezik az egyik legkorszerűbb mobilfotós technológiákkal felvértezett készülék, a HUAWEI P60 Pro, amellyel a fényképezés szerelmesei alacsony fényviszonyok között – például naplementekor vagy sötétedés után –, akár nagyobb távolságból is rendkívül részletes képeket készíthetnek. Szintén tavasszal debütál a rendkívül vékony, ultrakönnyű és tartós készüléktesttel rendelkező, hajlítható kijelzős HUAWEI Mate X3, amely számos innovatív technológiai megoldást és funkciót kínál a felhasználóknak. 

 

Az okostelefonokkal együtt érkezik a gyártó csúcskategóriás okosórája, a HUAWEI WATCH Ultimate, amely rengeteg új funkcióval, csúcsminőségű dizájnnal és anyagokkal új mércét állít fel az okosórák piacán. Az óra kialakítása a luxus érzetét kelti, praktikus társ lesz azon felhasználók számára, akik szenvedélye a felfedezés, miközben folyamatosan feszegetik saját határaikat is. A zászlóshajó WATCH Ultimate mellett a Huawei portfóliójában várhatóan egy új, eSIM-kompatibilis okosóra is megjelenik az év folyamán. 

 

Az eseményen a Huawei bemutatta a legújabb generációs, ultravékony HUAWEI MateBook X Pro-t is, amely egyszerre esztétikus, innovatív és intelligens, mindemellett pedig rendkívül könnyű, így ideális választás azok számára, akik kényelmesen hordozható notebookot keresnek. A viselhető okoseszközök kínálata az új HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgatóval is bővül, amely nagy hangsúlyt fektet a kényelmes, letisztult kialakításra és a hangminőségre. 

 

Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek. Elsőként, április 3-tól a HUAWEI WATCH Ultimate lesz kapható a kontinensen, majd ezt követi a HUAWEI FreeBuds 5. Az új HUAWEI P60 Pro és HUAWEI Mate X3 okostelefonok, valamint a HUAWEI MateBook X Pro notebook európai piaci indulásáról a gyártó a május eleji bemutatón nyújt információt.