Professzionális fodrászkozmetikumok, kíméletes krémhajfestékek

forrás: Prím Online, 2023. május 1. 21:54

A ragyogó élénk színű, selymes tapintású, élettel teli hajkorona napjainkban már könnyedén elérhető. Ehhez mindössze olyan hajfestéket kell választani, amely garantálja hajad védelmét és táplálását is. Az alábbiakban a kíméletes hajfestés világába kalauzolunk.

Tudtad, hogy már a hajfestés idején is ápolhatod a hajad? 

 

Ez az elvárás abszolút nem teljesíthetetlen, hiszen a claudiashop.hu BERRYWELL fodrászcikkek, hajápolók választékában speciális krémhajfestékeket is elérhetők! A legjobb megoldás, hiszen a festéssel együtt gondoskodhatsz hajtincseid ápolásáról, táplálásáról is. Az értékes összetevők révén, mint például a protein, a C-vitamin sokkal selymesebb és szerkezetében erősebb, ellenállóbb hajkoronát nyersz. A fényesen csillogó, élettel teli hajzuhataggal még magabiztosabbá válhatsz a külsődet illetően.

 
 

A BERRYWELL hajfestékek a Special-lotion előhívókkal egy gyengéd opciót kínálnak a színezésre, melyek mellett szól az is, hogy elegendő kis mennyiségben felvinni, így gazdaságosabbak, költséghatékonyabbak. Ráadásul a kivitelezésük jelentősen megkönnyíti az alkalmazást, mivel csepegésmentes kiszerelésben kaphatók.

 

Újítsd meg külsődet a régóta tervezett színárnyalat megvalósításával! Bármilyen színt szeretnél, akár a szőkítés mellett tennéd le voksod, a hatékony hajápolást a festéssel együtt megoldhatod. Nem csupán a középszakaszon, hanem a hajtöveknél és a hajvégeknél is fénylő, ragyogó eredményt kapsz. Mindez köszönhető a selyemproteineknek és a vitaminkomponenseknek. 

 

A töredezett, szálkás haj már a múlté!

 

A hajápolók bőséges palettája lehetőséget teremt, hogy véget vess a töredezett hajvégeknek, és élettel teli, megerősödött hajtincsekkel hódíthass. Azt javasoljuk, hogy ne feledkezz meg a rendszeres hajvégápolásról sem, ugyanakkor remek választás lehet egy kétfázisú hajkondícionáló is. 

 

Az eredmény pedig egy könnyen kifésülhető, lágy tapintású, fénnyel teli hajkorona. A modern hatóanyag-kombinációnak hála a töredezett, száraz hajvégeket könnyen orvosolhatod. 

 

Egy profi tippünk, amellyel még hatékonyabbá teheted a hajápolást: gondolj a hajformázók károsító hatásaira, ennek elkerülésére alkalmazz hővédő spray-t, melyet a még nedves hajadra vigyél fel a formázás megkezdése előtt. 

 

Különleges hajápolók speciális igényekre

 

Mindannyian jól tudjuk, hogy az ápolt, igényes külső a hajunknál kezdődik, hiszen a legtöbb figyelem a hajkoronánkra, arcunkra helyeződik. Éppen ezért a szépségmegőrző rutin részeként a hajtípushoz megfelelő gondoskodás alapvető a gyönyörű frizura eléréséhez. 

 

Dönthetsz professzionális termékek mellett, melyek komplex igényekre lettek kifejlesztve, és gondoskodhatsz egy csapásra a hajfestésről és a fürtjeid táplálásáról is. 

 

Trendi színek, selymes tincsek, sugárzó önbizalom, ez mind megteremthető!