A tolókapu nyitó szettek előnyei

forrás: Prím Online, 2023. november 1. 14:19

A tolókapu nyitó szettek beszerzése akkor válik aktuálissá, amikor a szárnyas kapu kialakítására nincs lehetőség. Ebben az esetben ugyanis vagy tolókapu vagy úszókapu szerkezetekre lesz szükség, mert ezek a kerítés síkjában mozognak.

A tolókapu nyitó szettek és az úszókapu mellett szóló érvek

 

A tolókapuk és az úszókapuk azért vannak, hogy megkönnyítsék a mindennapjainkat: biztonságosabbá, kényelmesebbé teszik őket. Ezen elektromos kapunyitók egy sor olyan előnyhöz juttatnak bennünket, amihez egy hagyományos kapunyitó aligha. A tolókapu nyitó szettek megtalálhatóak a Riasztobolt.hu kínálatában.

 

Elég egyetlen gombnyomás, még csak ki sem kell hozzá szállni az autóból, és a kapu már nyílik is. A kapuk az automatikus nyitás mellett opcionálisan kulccsal is nyithatóak, valamint rendelkezhetnek olyan extrákkal is, amelyek szokatlanok. Ilyen például az is, hogy léteznek kertvilágítással, lassítási vagy kiskapu funkcióval, önzáró üzemmóddal is.

 

A tolókapu jellemzői

 

A tolókapu klasszikus megoldásnak számít. Akkor kezdték el legelőször alkalmazni, amikor szorosan egymás mellé épültek a házak, és az udvar nagyon kicsi volt ahhoz, hogy egy befelé nyíló kétszárnyú kaput alkalmazzanak. A tolókapu helytakarékos megoldásnak számít annak ellenére is, hogy vannak sajátosságai.

 

A tolókapu jellemzői, előnyei:

 

 

A tolókapu hátrányai

 

A tolókapunak azért akadnak hátrányai is, amelyeket a beszerzés előtt mérlegelni kell. Ilyen hátrány:

 

A tolókapu nyitó szettek többféle kivitelben és összetételben kaphatóak, a részüket képezi a tolómotor elektromechanikus végálláskapcsolóval, beépített vezérléssel és rádióvevővel, dizájn fekete távirányító, fehér távirányító, fémszálas műanyag borítású fogasléc. Ideális választást jelenthetnek lakossági vagy üzleti felhasználásra.

 

Éljen vele Ön is!