Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

forrás: Prím Online, 2024. április 1. 22:37

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

A Szigetmotor csapata a gyerek quadok forgalmazása és javítása terén is hatékonyan tevékenykedik hosszú évtizedek óta.

 
 

Tényleg jó ötlet a gyerek quad?

 

Sok szülő valószínűleg azonnal felkapta a fejét az ötletre, miszerint quadot kellene venni a gyereknek. De nem olyan ördögtől való ötlet ez, gondoljunk csak bele: a kicsi kint a szabadban játszik majd, megtanulja a vezetés alapjait játékosan, jó eséllyel egy teljesen új hobbit talál magának.

 

Persze értjük az aggódást, nincs fontosabb, mint a csemete testi épsége. Megnyugodhatunk, napjainkban ezek a speciális gyerek quadok úgy lettek kialakítva, hogy azok tökéletesen használhatóak legyenek adott életkorban – például akár az udvarban is, nem az autópályára lettek tervezve.

 

Egyrészt fontos, hogy legyen szülői felügyelet használat közben, másrészt az is, hogy egy ilyen tevékenység még mindig ezerszer biztonságosabb, mintha – a tudtunk nélkül ráadásul – a gyerek a fára mászna, és véletlenül lepottyanna onnan. Így aligha kell majd ettől tartanunk, hiszen lesz egy új szenvedélye, ami izgalmasabb!

 

A legfontosabb tudnivalók választás előtt

 

Nézzünk néhány fő szempontot, amelyekre nem árt odafigyelni:

 

Ezek tehát a legfontosabb paraméterek általánosságban a kiválasztás előtt. De hol találhatunk olyan modelleket, amelyek tökéletesen megfelelnek a leírásoknak?

 

Minőségi, indításra kész elektromos quadok betanítással

 

A Szigetmotor széles kínálatában található egyes elektromos quadok kifejezetten a gyerekek számára készültek. Minőségi járművek, indításra készen, 15-20 perces betanítással, edukációval, és természetesen igény esetén egyéb szakmai segítségnyújtással – és már indulhatunk is!