Elindult a Mokép új interaktív portálja

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 21. 18:28
Az új portálrendszer fejlesztésére kiírt pályázatot áprilisban nyerte meg a Webigen Rt., öt konkurens vállalatot előzve meg ajánlatával. A győztes pályázat olyan interaktív portál megvalósítását tartalmazza, amely a filmek mellett számos látogatottságnövelő megoldást kínál.
A portál oldalaira látogatók október óta folyamatosan frissített információt kapnak a legújabb mozi-, DVD- és videobemutatókról, a legsikeresebb filmekről, és előre értesülhetnek a jövőben várható premierekről. A keresőrendszer segítségével részletes információt találnak az adatbázisban szereplő közel 2500 filmről, amelyek között számos szempont szerint válogathatnak.

Megtalálható az országos tévécsatornákon sugárzott Mokép-filmek listája is, és a Régi idők mozijában csemegézni lehet az 50-es, 60-as, 70-es évek filmslágerei között. A hírek és érdekességek rovatban újdonságokat olvashatunk a filmekről és a sztárokról. Természetesen van fórum és játék lehetőség is.

A filmek egy részéhez tartozik egy félperces bemutató, ami lehetővé teszi majd, hogy az előzetes megtekintése után a látogató online megvásárolja a filmet videokazettán, esetleg DVD-n.