Hivatalos SAP Hosting és ASP Szolgáltató Partner lett a Hostlogic Kft.

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 16. 12:36
A HostLogic Kft. elsőként vett rész az SAP AG, az elektronikus kereskedelmi szoftver-megoldások vezető szállítójának hivatalos Hosting és ASP akkreditációs programjában. A HostLogic Kft. mind a Hosting, mind az ASP (alkalmazás szolgáltatás) feltételeknek megfelelve az SAP hivatalos ASP és Hosting Szolgáltató Partnerévé vált.
A minősítés alapján auditált és hivatalos ASP szolgáltatást nyújthat ügyfeleinek az SAP által akkreditált formátumban. A HostLogic Kft. 1989-óta, szinte a kezdetektől van jelen az SAP tanácsadási piacon. Az elmúlt 10 év során olyan kiemelkedő hazai és nemzetközi SAP R/2 és R/3-as bevezetési projektekben vettek részt, mint a MOL és MATÁV belföldön, illetve a német Deutsche Telekom, az amerikai Philip Morris, a mexikói Procter & Gamble, a brit BP Amoco, valamint a svájci Autodesk. A cég ma két üzletággal rendelkezik: az SAP konzultációs és az ASP üzletággal. Az SAP konzultációs tevékenység keretében komplex projektekben működnek együtt az SAP Hungary Kft-vel, amelyek között kiemelt hangsúlyt kapnak az új dimenziós termékek, illetve az iparági, un. IS megoldások.

Az SAP partnereinek akkreditálása külön protokoll folyamaton keresztül történik. Az egyik legújabb partneri kapcsolat az un. Hosting, illetve ASP partner státusz. Kelet-Közép Európában elsőként a HostLogic Kft. vett részt az SAP AG. hivatalos Hosting és ASP akkreditációs programjában. Az SAP németországi központjából érkezett szakértők egy SAP standard alapján auditálták a HostLogic működését és szolgáltatási megoldását. Az audit megvizsgálta és megfelelőnek találta a HostLogic általános szervezeti, üzleti, az ASP és hosting szolgáltatásokhoz szükséges feltételeit. A sikeres audit program eredményeképpen az SAP hivatalos ASP és Hosting Szolgáltató Partnerévé akkreditálta a céget.