A Unisysé a Microsoft 2002. évi "Global Services Partner" díj

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 17. 11:08
A Microsoft a Unisyst több elsőrangú globális szövetséges partner – így például az EDS, a KPMG Consulting és más versenytársak – közül emelte ki. Az elismerést a Microsoft éves partnerkonferenciáján, a Fusion 2002-n jelentette be.
A Unisys globális szolgáltató partnerként végzett kiemelkedő teljesítményét elismerő Microsoft-díj odaítélésének alapjául a világ minden táján tevékenykedő szervizszakemberek pozitív visszajelzései szolgáltak. A díj szintén méltatja a Unisys elkötelezett munkáját és sikeres eredményeit a Microsoft platformjával a felsőkategóriás vállalati piacon.

A díj átadásakor a Microsoft kijelentette: „A Unisys – professzionális szolgáltatásainak, vertikális iparági alkalmazásainak, vállalati szervertechnológiájának és Global Gold Certified Support szolgáltatásainak kombinációjával – vezető partnerünk a felsőkategóriás vállalati Windows rendszerek értékesítésében és támogatásában. A Unisys számos értékes mérföldkövet rakott le a Microsoft platformmal, így például iparágvezető eredményeket ért el a teljesítményteszteken Windows 2000 Datacenter Server rendszerekkel, illetve excellencia-központokat (Centers of Excellence) épített, amellyel a globális ISV-ket (független szoftvergyártókat) támogatja a kiválóan méretezhető rendszerek készítésében, illetve a Windows 2000 Datacenter és az SQL Server 2000 képességeit kiterjesztő ügyfélprojektekben.”