Neves szakmai díj az EMC szoftvertámogatásának

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 14. 12:09
Másodszor nyerte el az EMC terméktámogatása a Software Technical Assistance Recognition (STAR) díjat. A STAR díj a szolgáltatási iparág egyik legrangosabb kitüntetése, amelyet a Service and Support Professionals Association (SSPA) éves Horizons világkonferenciáján ítél oda.
Bill Rose, az SSPA alapítója és ügyvezető igazgatója az alábbiakat nyilatkozta: "Az EMC sikeresen alkalmazta szoftveres üzletágban is azokat a szolgáltatási módszertanokat és kiválóságot, amelyek révén rendszertámogatása oly híressé vált. A STAR díj a szolgáltatási és támogatási iparág legmagasabb elismerése. Az EMC az évek során megfelelt azoknak a magas szintű elvárásoknak, amelyeket az SSPA támaszt a győztesek kiválasztásakor."

Az EMC a kölcsönös együttműködés terén 10 év alatt összesen 2 milliárd dollár fektetett be, és az IT infrastruktúra összes területére kiterjedő, kooperatív támogatási szerződések széles skáláját kínálja. Ezzel az EMC a ma kapható legátfogóbb tárolási szolgáltatásokat és támogatást nyújtja. Az EMC szoftverei, rendszerei és hálózati tárolási megoldásai 400 szervertípussal, 40 operációs rendszerrel, 81 tárolási szoftvertermékkel, 145 hálózati kapcsolati elemmel és 1200 különféle eszközzel lettek bevizsgálva, a HBA-któl kezdve a meghajtóprogramokon át a kapcsolókig és szalagos alrendszerekig. Az EMC több mint 90 gyártóval kötött kooperatív támogatási szerződést, amivel stabil alapot fektetett le az iparágvezető kölcsönös együttműködés támogatásának.

Az EMC ügyfélszolgálata közvetlenül 47, szolgáltatási partnerein keresztül pedig további 28 országban van jelen a világ minden fontos régiójában. Az ügyfélszolgálati központok megtalálhatók a világ minden pontján: a massachusetsi Hopkinton-tól az írországi Cork-ig, Tokió-tól Melbourne-ig. Az EMC szolgáltatási infrastruktúrájában olyan speciális, távoli támogatási rendszerek találhatók, amelyek éjjel-nappal automatikusan figyelik és diagnosztizálják a hibákat, úgyhogy a legkisebb potenciális hiba is azonosításra és kijavításra kerül, még mielőtt kritikus gondok lépnének fel. Az EMC ügyfélszolgálata egy roppant gyors eszkalációs folyamatot használ, amely garantálja, hogy a problémák órákon - és nem napokon - belül megoldódnak, valamint meghatározzák a hiba gyökerét a jövőbeni problémák elkerülése végett. A cég híváskezelési folyamata garantálja, hogy minden ügyfél - esetük súlyosságától függetlenül - információt kapjon az incidens állapotával kapcsolatban.