Bemutatták a BÁV Rt. új honlapját

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 18. 11:14
Két hónappal a többfordulós pályázat eredményhirdetése után a Red-stars átadta a felépítésében és arculatában is teljesen megújult honlapot, ahol számos újítás is helyet kapott.
Az 1773-ban alapított, jelenleg is piacvezető BÁV Rt. célul tűzte ki weboldalának megújítását, illetve a nagyközönség számára eddig ismeretlen szolgáltatások bemutatását. A fejlesztések eredményeként grafikailag korszerű, megjelenésében elegáns mégis hivalkodástól mentes, funkcionálisan hatékony weboldal jött létre, melyen a flash technológia már a nyitóoldalon biztosítja, hogy az aukción résztvevő legszebb árucikkek között böngészhessünk.

Az oldalon elérhető zálogkalkulációs program segítségével lehetőség van a fizetendő kamat és kezelési költség kiszámítására akár új, akár a már folyamatban lévő hitelszerződés esetében.

Újdonság, hogy regisztráció után "tárgykereső" szolgáltatást is igénybe lehet venni. A megadott keresési szempontok alapján a BÁV Rt. munkatársai a cég teljes készletéből kiválasztják az igénynek megfelelő értékcikket, s néhány napon belül e-mailben ajánlatot küldenek az érdeklődőnek.

Bizonyára nagy siker lesz a "Művészeti kisszótár", valamint a "Kortárs művészeti ki-kicsoda", melyek elsősorban a szakismerettel nem rendelkezőknek jelenthetnek nagy segítséget. Érdemes böngészni az "Aktuális állásajánlatok"-at is, hiszen a rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődő online jelentkezzen a meghirdetett állásra.

Az oldalon szórakoztató funkciók is helyet kaptak, így például megtalálható a Vatera Kft. által üzemeltetett online aukció, de lehetőség van képeslapküldésre, és játékra is.