A Mailbox a Korridortól az RTL Klub Online-hoz igazolt

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 5. 15:25
Az RTL Klub Online és a Mail Hungary együttműködési megállapodása értelmében a szórakoztató portál népszerű ingyenes rtlmail levelezőrendszerét ezentúl a Mailbox motor szolgálja ki.
John Ondreasz, az RTL Klub üzletfejlesztési igazgatója elmondta, hogy a Mailbox szervesen illeszkedik az RTL Klub Online stratégiájába, hiszen ez év végén megalakul az RTL Klub Direct Sales House, amely a kis- és középvállalatok számára nyújt majd hatékony internetes és cross-média hirdetési lehetőségeket, így elektronikus direkt marketing leveleket is.

Fodor Géza, a Mail Hungary ügyvezetője szerint az RTL Klub Online szórakoztató portál a Mailbox ideális partnere, hiszen az RTL Klub Online nagy tapasztalattal és alapos piaci ismeretekkel rendelkezik, amely a Mail Hungary technológiájával és adatbázisával kiegészülve az online direkt marketing piac jelentős részét képes lesz lefedni. Az ügyvezető hangsúlyozta, hogy cége fő tevékenységi köre ma már nem az ingyenes webmail szolgáltatás illetve a különböző médiaértékesítés - ideértve a nemrég elindított elektronikus direkt marketing üzletágukat is - hanem a reklámszerver és a webmail technológia kutatás-fejlesztése.

A magyar magántulajdonban lévő Mail Hungary Kft. közlése szerint a kezelésükben lévő email címállomány meghaladta a 350,000 darabot. Ebből 145,000 email címet a Mail Hungary tulajdonában álló Mailbox.hu ingyenes levelezőrendszer ad.