Majom a ketrecben diFormátumban

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 6. 11:23
A sokak által várt lemez multimédiás mellékletében található "Alig hitted" c. dal diVáltozata után most itt van Ákos második dala diFormátumban: a "Majom a ketrecben", mely most ingyenesen letölthető a Digimpro Kft. honlapjáról.
A különböző internetes fórumokon már a lemez megjelenésekor megindult a vita: vajon melyik lesz a következő dal a máris népszerű formátumban. A digitalis audio szoftvert gyártó Digimpro Kft. és Ákos az új album talán legnépszerűbb slágerét választották ki diÁtdolgozásra. A variációkat Szakos Krisztián készítette el.

A "Majom a ketrecben" c. dal di változata kizárólag a Digimpro Kft.honlapján elérhető.A folytatás egyébként nem várat magára, már 2003 tavaszán várható az angol nyelvű lemez, amelyen várhatóan minden dal (!) diVerziója megtaláható lesz.

A Di formátumú hanganyagok lejátszására és rögzítésére alkalmas szoftvereket Mester Sándor, magyar zeneszerző és előadóművész találta fel. A diPlayer - mely a digitális improvizációk meghallgatásához szükséges - ingyenesen letölthető a cég honlapjáról: www.digimpro.com.