Két színes LCD kijelzős telefon

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 13. 22:21
A Samsung Electronics a CeBIT szakkiállításon nagyszabású bemutatón vezeti be stílusos és futurisztikus két színes LCD kijelzővel felszerelt telefonját.
Az új, két színes kijelzővel, 40 többszólamú csengőhanggal és GPRS támogatással rendelkező telefon várhatóan kedvező fogadtatásra talál majd március elejétől az európai és ázsiai üzletemberek és fogyasztók körében.

Sang Jin Park, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának alelnöke és ügyvezetője szerint: "Az SGH-S300 hiánypótló lesz az üzleti telefonok piacán, hiszen a nemzetközi üzletekben érdekeltek, akik gyakran utaznak Európa, az Egyesült Államok és Ázsia között, egyetlen telefon használatával kapcsolatban tudnak maradni partnereikkel."

A Samsung SGH-S300 telefonja támogatja az EMS és WAP 1.2 szabványokat, valamint a vezetéknélküli kapcsolatot IrDA (Infrared Data Exchange) felületen. A telefon Java-kompatibilis, a felhasználók számára elérhetővé téve a gazdag multimédiás környezet élményét.

A készülék tömege 70 gramm, méretei: 80x40x20 mm. A belső kijelző 65 000 szín megjelenítésére képes 128x128 képpontos felbontásban. A 256 színű külső kijelző 94x64 képpontméretű.