ZsebWeb Klub: exkluzív tartalmak wapon

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 24. 14:02
A PannonGSM és a Voxline Kft. a hazai piacon egyedülálló, de nemzetközi viszonylatban is különlegesnek számító wapos szolgáltatást indított a mobilszolgáltató előfizetői részére. A ZsebWeb Klub névre hallgató wapportálon internetes és egyéb, prémium mobiltartalmak minden eddiginél szélesebb választéka áll a felhasználók rendelkezésére. A tartalmak legértékesebbjei bizonyos előfizetési díj ellenében válnak hozzáférhetővé a felhasználók számára.
A ZsebWeb Klub a tavalyi év júniusában elindított, és a felhasználók körében azóta is nagy népszerűségnek örvendő ZsebWeb továbbfejlesztett változata. A ZsebWeb egy olyan egyedülálló WAP-portál, melynek segítségével a wapos mobilkészülékkel rendelkezők internetes portálok cikkeit olvashatják telefonjuk segítségével, wapra optimalizált formában. A különbség a régi és az új szolgáltatás között abban van, hogy a ZsebWeb Klub jóval szélesebb választékkal, tematizált tartalmakkal áll a felhasználók rendelkezésére. Az exkluzív tartalmakért az előfizetőknek csekély előfizetési díjat kell fizetniük, melynek összege 160, illetve 320 forint + ÁFA. Ezt az összeget az előfizetők egy emeltdíjas sms formájában fizetik meg, ezért az összegért néhány napig, vagy akár egy hónapon keresztül hozzáférhetnek az őket érdeklő tartalmakhoz. A különböző csomagok közt megtalálhatók a legfrissebb bel-és külföldi hírek, részletes információk a gazdaság és a sport világából; értesülhetnek a legfrissebb tudományos és technikai újdonságokról, kulturális eseményekről, programokról és számtalan egyéb témában. Külön csomag készült a hölgyeknek, de pikánsabb témákkal is találkozhatnak a 18 éven felüli olvasók, sőt, lehetőség van chatelésre is. Természetesen elérhető a korábban már nagy népszerűségre szert tett WebTapŽ Scooter is, mellyel a felhasználók a weboldalak széles választékában szörfözhetnek.

A ZsebWeb Klub portál tekinthető a Japán, illetve Nyugat-Európa több mobilszolgáltatójánál sikeres I-mode szolgáltatás hagyományos, wapos adaptációjának. Ennek értelmében bizonyos tartalmak ingyenesen (csak a távközlési hozzáférés díjáért), míg egyes, speciális, hozzáadott-értékkel rendelkező oldalak átalánydíj, vagy alkalmi díj ellenében tekinthetők meg. A ZsebWeb Klub fizetős rendszer a Voxline Kft. által kifejlesztett WebTapŽ Prémium WAP fizetős kapu megoldására épül.