Epson Stylus Photo 935: USB-n keresztüli közvetlen nyomtatási technológia

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 29. 09:39
Az Epson Deutschland GmbH az Epson Stylus Photo 935 elnevezésű modelljével az első olyan hatszínű fényképnyomtatóját mutatta be, amelyet USB-n keresztül történő közvetlen nyomtatási technológiával láttak el.
Az új külső interfészeknek köszönhetően az Epson Stylus Photo 935 felhasználói számára lehetőség nyílik, hogy a különböző memóriatárakból közvetlenül képesek legyenek felvételeiket kinyomtatni. Az új tintasugaras nyomtató Bluetooth technológiával is választható. Ezenkívül az Epson Stylus Photo 935 modelljén még egy külső USB-interfész is helyet kapott, amelyen keresztül külsőleg csatlakoztatott CD-ROM meghajtókról nyomtathatunk fényképeket, vagy felvételeinket egyszerűen átmásolhatjuk a memóriakártyáról a CD-ROM-ra.

Az Epson Stylus Photo 935 készüléke opcióként 2,5 collos képernyővel ellátott változatban is rendelkezésre áll. A kijelzőn keresztül a felhasználók még a nyomtatás előtt megtekinthetik és pontosan kiválaszthatják fényképeiket. Az integrált LCD-felhasználói felület valamennyi funkció számára gyors és egyszerű kezelhetőségét biztosít. A felhasználói menü lépésről lépésre, problémamentesen vezeti a nyomtató kezelőjét a képkiválasztás és képfeldolgozás folyamatán keresztül.

A megfelelő hordozóanyagon az Epson Stylus Photo 935 maximum 5 760 optimalizált dpi felbontásra képes. A Variable-Sized-Droplet (változó cseppméret) technológiának köszönhetőek a hatszínű nyomtató által készített nyomatok kiemelkedő részletpontosságot és lágy színátmeneteket mutatnak. Az Epson Stylus Photo 935 modellje fekete-fehér és színes üzemmódban egyaránt percenként maximum 8,5 oldalas nyomtatási sebességre képes.

Az Epson Stylus Photo 935 legfontosabb jellemzői