Xerox: új széles formátumú nyomtatók

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. április 17. 12:17
A Xerox nagyformátumú fekete-fehér rendszereinek új sorozatát mutatta be. A Xerox nagyformátumú 510-es sorozata három nyomtatót foglal magában: az 510-es sorozat 5-ös, az 510-es sorozat 7-es és az 510-es sorozat 10-es modelljét percenként 5, 7, illetve 10 darab A1 nyomtatási sebességgel. Az 510-es sorozat erősíti a Xerox nagyformátumú megoldásainak kínálatát, és fokozatos kiépíthetőségi nyitottságával lehetővé teszi, hogy a rendszer az ügyfél igényeivel együtt bővüljön.
A nagyformátumú 510-es sorozat több mint 60 lehetséges konfigurációja építhető ki és illeszthető a helyi infrastruktúrákba, beleértve három nyomtatási sebességet, két szkennelési sebességet, három papírkapacitás-lehetőséget, színes szkennelést, hajtogatást, máglyázást és különféle szoftverlehetőségeket Az ügyfelek saját konkrét igényeikhez alakíthatják ki a széles formátumú 510-es sorozat konfigurációit, megrendeléskor vagy a helyszínen már korábban installált rendszer bővítésekor, így elkerülve a beruházás “kinövésének" veszélyét:

A nyomtató háromféle konfigurációja alkothatja az 510-es sorozatot: az 510-es sorozat 5-ös, az 510-es sorozat 7-es és az 510-es sorozat 10-es modelljét percenként 5, 7, illetve 10 A1 méretű dokumentum nyomtatásának sebességével.

Egy, kettő vagy három papírfiókos konfiguráció alakítható ki a konkrét papírméret és -minőség iránti igények rugalmas követéséhez.

Tovább bővíthető az ügyfél telephelyén, csatlakoztatható hozzá többek között szkenner, amivel nagyformátumú másológéppé alakul át, fokozható a nyomtatási és szkennelési sebesség, bővíthető a papírkapacitás és megoldható a színes szkennelés is.

A Xerox széles formátumú 510-es sorozata a Synergix Printer család erejére és népszerűségére épít. Az 510-es sorozat választható bővítési lehetőségeihez tartozik egy nagykapacitású online máglyázó vagy a 88-as sorozatú online hajtogatórendszer. Egyedülálló a maga nemében, hogy a Xerox technológiája digitálisan fokozza a szkennelt dokumentumok minőségét, így az felülmúlhatja az eredeti példányát.