Elender: új szereplő a lakossági ADSL-piacon

forrás Prim Online, 2003. május 12. 19:35
Az Elender Üzleti Kommunikáció 2003. május 1-jétől újra kínál lakossági internetszolgáltatást. A cég az egyre dinamikusabban terjedő ADSL technológia fejlődésével és a megnövekedett piaci igényekkel indokolja a lakossági ADSL-piacra való lépést.
Az eDSL Expressz brand név alatt futó szolgáltatás bevezetéséhez nagy reményeket fűz a cég, a tervek szerint az év végére az egyéni ADSL szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek száma elérheti akár nyolcezret is. A szolgáltatás népszerűsítését több eszköz is segíti, így a www.elenderdsl.hu portálon a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges hasznos információk sora várja a látogatókat. Egy sebességteszt segítségével megtudhatja az érdeklődő, hogy jelenleg milyen sebességgel kapcsolódik az internethez, a lefedettségi térkép részletes és naprakész tájékoztatást nyújt, hogy az ország mely területein vehető igénybe a szolgáltatás, az online rendelés pedig lehetőséget biztosít, hogy akár az interneten keresztül is megrendelhető az eDSL.

Az eDSL Expressz szolgáltatás árait a cég úgy alakította ki, hogy a 9900 Ft-os egyszeri díj mellett a havidíj függ a sebességtől, 386, ill. 512, valamint a szolgáltatás igénybevételének időtartamától, mely 1, 2, ill. 3 év lehet.

Az Elender lakossági eDSL szolgáltatására május 1-je és június 30-a között előfizető ügyfelek közül egy szerencsés az Új Otthon jóvoltából 1 évre beköltözhet a Bellevue Residence egyik luxuslakásába, ahol természetesen az Elender Üzleti Kommunikáció biztosítja az internetkapcsolatot.