IBM Premier Partner minősítés az ICON-nak

forrás Prim Online, 2003. május 13. 23:41
Az ICON elnyerte az IBM „Premier Partner" minősítését PC és xSeries kategóriában, s a hazai informatikai vállalatok között ezzel egyedüliként két termékcsoportban is a „kék óriás" stratégiai partnerévé vált.
A korábban elnyert „IBM Premier Partner for Software" minősítés után e tanúsítvány az ICON számára nem csupán szakmai elismerést jelent, hanem egyúttal növekvő üzleti potenciált is. Az IBM nagyszabású projektjei lebonyolításakor ugyanis a Premier Partnerek közül választja ki együttműködő partnereit.

A második Premier Partner minősítés megszerzésének feltétele volt a 2002-es évben legalább 1 millió dollár értékű PC és xSeries forgalmazás, valamint a szakmai kompetencia elismeréséhez szükséges vizsgázott szakember gárda (2-2 PC és xSeries kereskedő, kiemelt kereskedő, valamint 2 emelt szintű technikus).

Az IBM PartnerWorld elnevezésű programját azzal a céllal dolgozta ki, hogy egységes keretrendszert és módszertant biztosítson ahhoz, hogy a vállalat üzleti partnerei (IBM Business Partners) könnyebben és hatékonyabban dolgozhassanak együtt az IBM-mel. A személyi számítógépekhez kapcsolódó PartnerWorld program célja azoknak az IBM Business Partnereknek az elismerése, amelyek IBM megoldásokba, termékekbe és technológiákba fektetnek be.