Az eTel tovább csökkentette hívókártyája percdíjait

forrás Prim Online, 2003. május 15. 09:42
[smallimage 1 left]Ismét csökkentette a nemzetközi telefonhívások percdíjait az eTel Magyarország a nemrég bevezetett "Private Talk" hívókártya felhasználói számára.
A megalapítása óta az egészséges távközlési versenyt szorgalmazó eTel Magyarország ezzel a lépéssel a piac jelenlegilegolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét teremtette meg. A Private Talk-kal most olcsóbb a tengerentúli beszélgetés, mint itthon a mobil hívás. Az eTel hívókártyája a nagyobb postahivatalokban és a Tourinform irodáiban megvásárolható.

A Private Talk a telefonkártyák második generációját képviseli. A hagyományos telefonkártyáktól eltérően a Private Talk megvásárlásával gyakorlatilag személyes azonosító birtokába jut a fogyasztó. A kód nagyon egyszerűen használható, segítségével bármilyen telefonról elérhetőek az egyedülállóan alacsony percdíjak. Az 5000 forintos értékben forgalomba került Private Talk kártyával a világ bármely pontjára lehet telefonálni az általában elérhető telefonköltségek töredékéért. A hívókártya előnyei az ingyenes behívószám (06-80-988-988), a másodperc alapú számlázás, valamint a telepítési és havidíj nélküli díjszabás.

A Private Talk behívókártya Budapest 30 legnagyobb postahivatalában, a megyeszékhelyek főpostáin, a Tourinform irodáiban kapható. A kártya elérhetősége folyamatosan tovább bővül.