Fotomax: Megújult az eBolt digitális fotókidolgozás szolgáltatása

forrás Prim Online, 2003. május 15. 22:19
[smallimage 1 left]Az eBolt Internetes Műszaki Áruház új diviziót indított digitális fotókidolgozásra. Az új Fotomax áruház közvetlenül is elérhető a www.fotomax.hu címen és célja az egyre gyorsabban fejlődő digitális fotózók táborának jobb kiszolgálása
Mint közismert, a digitális fotók saját nyomtatón történő kinyomtatása ugyan kényelmes, ám drága, és az erősen behatárolt minőség miatt nem tudja a magasabb igényeket kielégíteni. Emiatt egyre növekszik az igény a kitűnő minőségű hagyományos fotópapírra történő digitális kidolgozásra.

Az új, elkülönült megjelenés hozzájárul ahhoz, hogy egyszerűbb, áttekinthetőbb legyen a fényképrendelés folyamata. A képeket ezentúl az eBolt Fotomax divíziójának saját, a legkorszerűbb technológiát képviselő új digitális laborgépén dolgozzák ki, az eddiginél is jobb minőségben, ám kedvezőbb árakon.

Igazi újdonság, hogy szemben az eddigiekkel, a digitális fényképezőgépek 4:3-as képarányaihoz illeszkedő papírméretek is választhatók, amelyeken pontosan az látszik majd, amit a fotós a digitális géppel lefényképezett. Nem kell tovább a Fit/Fill eljárás miatti kényelmetlenségekkel számolni. Ezeknél a papírméreteknél nem lesz fehér csík a kép szélén, ha azt szeretnénk, hogy semmi ne maradjon le a papírról. Ilyen szolgáltatást jelenleg nem nyújt egyetlen más labor sem Magyarországon.

További újdonság, hogy internetkapcsolat nélkül is használható fényképrendelést összeállító – Fotomax-CD - szoftver is letölthető az áruházból. Nagyobb mennyiségű fotórendelésnél vagy lassabb internetkapcsolatnál ez az alkalmazás leegyszerűsíti, és olcsóbbá teszi a rendelés folyamatát. Számos kényelmi funkció is beépítésre került: albumkezelés, elforgatás stb., és rövidesen újabb funkciókkal és termékekkel bővül az áruház.