EMC: kibővített tárolóplatform-sorozatat

Kovács Attila, 2003. május 21. 17:40
Az EMC Corporation ma bejelentette, hogy újra kibővítette és továbbfejlesztette tárolóplatform-sorozatát. A cég a következő alapvető fejlesztéseket tett a CLARiiON CX200 hálózati tárolórendszerrel kapcsolatosan:
Egy új egyvezérlős berendezést várhatóan 10 ezer dollár körüli végfelhasználói áron, bejelentette az integrált ATA lemezmeghajtó-technológiát és 60 százalékos teljesítményjavulást, ugyanakkor a vásárlók által is végrehajtható, frissítéssel tovább egyszerűsíti a CLARiiON rendszerek felügyeletét.

A bejelentés szerint a kibővített CLARiiON CX200 rendszerpaletta olyan előnyöket kínál a felhasználóknak, mint az alacsonyabb belépő szintű ár, a másodpercenként 40 ezer I/O művelet elvégzési képessége, a 6 terabájtig bővíthető ATA technológiás rendszerek, a frissített operációs rendszer és Navisphere és Access Logics alkalmazások, egyedi bővíthetőség.

„A mostani bejelentés azért rendkívüli mert egyszerre növelte a teljesítményét az EMC a CLARiiON CX 200-nak és csökkentette az árát. A CX 200 a magyar kis- és középvállalkozásoknak a Magyarországon kapható legjobb ár/teljesítmény mutatójú hálózati tárolómegoldást nyújtja"- hangsúlyozta Hivekovics Zoltán, az EMC magyarországi disztribúciós igazgatója.

A mai termékbejelentést kiegészítve a vállalat három előre konfigurált CX200-as rendszer- és szoftverajánlatot is nyilvánosságra hozott, melyek egyszerűsítik a mebbbbbgrendelést és max. 25 százalékkal is csökkenthetik a belépő szintű tárolórendszerek teljes árát. A CX200-ra épülő csomagajánlatok a következő kapacitással kaphatók: 360 GB, 730 GB és 1,5 TB.