Playboy 3G környezetben is

Kollár Csaba, 2003. május 21. 23:42
A Playboy Enterprises bejelentette, hogy egy többéves együttműködési szerződés értelmében a Playboy nyomtatott, online és elektronikus tartalmát a Hutchison 3G által biztosított technikai háttérrel már vezeték nélküli környezetben is elérhetővé teszi.
A Playboy erotikus tartalma olyan 3G-s szolgáltatás-tartalom mellett található majd meg, mint a hírek, a sporthírek, valamint a szabadidős tartalom. A pucér nőket tartalmazó képek mellett videoklipek is megtekinthetők a Playboy archívumából, melyben jelenleg több mint 13 millió kép, illetve 2000 óra videoadás található. Az aktuális tartalmat két dolog határozza meg: (1) az adott országra jellemző szabályok és feltételek, valamint (2) a fogyasztói igények.

Christian Salbaing a Hutchison 3G Europe európai telekommunikációs ügyekért felelős igazgatója úgy nyilatkozott, hogy "a harmadik generációs vezeték nélküli szolgáltatások szélesedő palettáján a Playboynak is meg kell találnia a helyét. Örömmel tölt el bennünket, hogy elsőként mi tehetjük 3G környezetbe a Playboy média tartalmát."

Christie Hefner a Playboy Enterprises elnöke pedig kihangsúlyozta, hogy "a Playboy mindig is elkötelezett híve volt annak, hogy a technikai eszközök fejlődésével egyidőben az adott médiumon is megjelenjen erotikus tartalmával. Bízunk benne, hogy a 3G-s környezet előnyeit ilyen módon is ki tudjuk használni."