TvNetWork: 350 millió forint tőkebevonás

forrás Prim Online, 2003. május 22. 21:32
A TvNetWork Telekommunikációs Részvénytársaság közgyűlésén 350 millió forintos tőkeemelésről határoztak. A 350%-on lejegyzett 100 millió forint névértékű részvény segíti a cég további expanzióját.
A közgyűlés elfogadta a 2003-as beruházási tervet és megadta a felhatalmazást az igazgatóságnak a további akvizíciós tárgyalások folytatására. A magyar magánszemélyek tulajdonában álló társaság célja, hogy az internetszolgáltatási és kábeltelevíziós piac után, a távbeszélő piacon is jelentős szereplővé váljon.

A TvNetWork Rt. közgyűlése jóváhagyta a tervezett tőkeemelést, amely az eredeti névérték 350%-án 350 millió forint tőke bevonását jelenti. A cég jegyzett tőkéje így 350 millió forintra nőtt. A közgyűlés meghallgatta az igazgatóság beszámolóját a folyamatban levő akvizíciós tárgyalásokról, és megadta a felhatalmazás további tárgyalások folytatásáról. Kabay Tamás az igazgatóság tagja szerint a cég célja, hogy más szolgáltatókkal kialakított kedvező együttműködés, illetve néhány területen kisebb cégek felvásárlása révén egyre nagyobb területen kínálja kedvező árú és kiváló minőségű szolgáltatásait.