Új IBM üzenettovábbító megoldás "asztal nélküli" felhasználóknak

forrás Prim Online, 2003. május 27. 12:49
Az IBM forgalomba hozta az IBM Lotus Workplace Messaging elnevezésű, web-alapú üzenettovábbító eszközt, mellyel a szervezetek kibővíthetik a dolgozóiknak történő üzenettovábbítás lehetőségeit, mégpedig külön e célnak szentelt munkaterület vagy meglévő e-mail hozzáférés nélkül.
A Lotus Workplace Messaging méretezhető, megbízható megoldást kínál, a hagyományos vállalati üzenettovábbító rendszerek költségének töredékéért, bizonyos esetekben 1 USD / felhasználó / hó alatt. A Lotus Workplace Messaging eszközt a szervezetek „asztal nélküli" dolgozóinak tervezték, például üzemi munkásoknak, bolti alkalmazottaknak, a légitársaságok alkalmazottainak, és más olyan dolgozóknak, akiknek tipikusan nincs e-mail hozzáférésük.

A Lotus Workplace Messaging emellett költséghatékony módszert kínál a cégeknek a teljes üzenettovábbító rendszerük kibővítéséhez és testre szabásához, melynek segítségével maximalizálható a kommunikáció és az alkalmazottak termelékenysége. Közös munkaállomások vagy standok felhasználásával az asztallal nem rendelkező dolgozók ezután tudnak e-mailt használni a céges információk fogadására és küldésére, pl. humán erőforrás adatok frissítése, ütemtervek, őrzés-védelmi brosúrák, bérszalagok, stb., melyeket eddig általában papír alapú kommunikációval továbbítottak.