Új hozzáférési infrastruktúra megoldások a Citrixtől

forrás Prim Online, 2003. május 28. 14:41
A Citrix bejelentette a Citrix MetaFrame XP Presentation Server, Feature Release 3, és a Citrix MetaFrame Conferencing Manager forgalomba hozását. Ezek az új termékek a Citrix MetaFrame Access Suite teljes mértékben integrált elemei, amely biztonságos, egy pontból történő hozzáférést biztosít a vállalati IT erőforrásokhoz.
A Citrix MetaFrame XP Presentation Server a leggyakrabban használt presentation server a világon, melyet gyakorlatilag bármilyen testre szabott vagy kereskedelmileg csomagolt Windows vagy webalkalmazás központi menedzselésére, és ezekhez történő hozzáférésre terveztek bármilyen kliens eszközön és hálózati kapcsolaton keresztül – olvasható a Citrix közleményéban. Mint a Citrix MetaFrame Access Suite alapja, a Citrix MetaFrame XP Presentation Server Feature Release 3, fokozott biztonságot, teljesítményt, skálázhatóságot, nyomtatási jellemzőket, egyszerű felhasználást és kezelést biztosít, valamint hitelesítetten működik Microsoft Windows Server 2003-on.

A Citrix MetaFrame Conferencing Manager a MetaFrame XP Presentation Server együtt használva, dinamikus alkalmazás conferencing jellemzőket nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználói csoportok számára az egyes tagok tartózkodási helyétől függetlenül, hogy párhuzamosan és együttműködve dolgozhassanak ugyanazon alkalmazásokon és dokumentumokon. A Microsoft Outlook-al történő integráción keresztül, és a valós idejű alkalmazás conferencing előnyeivel a hagyományos konferencia hívások interaktív munkafolyamatokká alakíthatók át, az egyszerű felépítés és a minimális konfiguráció összes előnyével.

A MetaFrame XP Presentation Server, Feature Release 3, angol, japán, német, francia és spanyol nyelven kapható. A 15 felhasználós párhuzamos licensz áttérés kezdő csomag 2,475 USD ajánlott kiskereskedelmi ártól kapható. A MetaFrame Conferencing Manager is elérhető 99 USD/párhuzamos felhasználói licensz javasolt kiskereskedelmi ártól angol, japán, német, francia és spanyol verzióban. Mindkét termék tartalmazza a Citrix Subscription Advantage-t, amely automatikus hozzáférést nyújt a legújabb termék frissítésekhez és továbbfejlesztésekhez.