A TVNET cáfolja a Drávanet állítását

forrás Prim Online, 2003. június 5. 19:41
Ellentétben a megjelent sajtónyilatkozatokkal, a TVNET Kft. jogszerűen járt el a Drávanet Rt.-vel szemben, amikor fizetési kötelezettség elmulasztása miatt a viszonteladói szerződést azonnali hatállyal felmondta, vagyis nem helytállóak a Drávanet Rt. vezetőinek nyilatkozatai. A TVNET a megfelelő helyen kezdeményezni fogja a helyreigazítást.
Az előfizetők tájékoztatására a TVNET Kft. az alábbiakat kívánja elmondani, közzétenni: A Drávanet Rt. a TVNET Kft. volt ADSL-viszonteladója. Az előfizetőknél elhelyezett ADSL végberendezést a Matávval kötött érvényes szerződés értelmében a TVNET Kft. üzemelteti. Erre a végpontra más internetszolgáltatóval ADSL-szerződés nem köthető. Ez természetesen nem zárja ki annak lehetőségét, hogy az előfizetők más internetszolgáltatásra (pl. dial up vagy kábeltv) bármely szolgáltatónál előfizessenek. A TVNET felajánlja az ADSL-szolgáltatását, amelyről részletek a www.tvnet.hu honlapon olvashatók.

A Drávanet Rt. üzleti viselkedése miatt az előfizetőket ért kár csökkentése érdekében a TVNET Kft. ideiglenes bejelentkezéssel és változatlan műszaki tartalommal fenntartja a szolgáltatást június 7-én 14 óráig (átmeneti korlátozások előfordulhatnak), s ezzel lehetővé teszi, hogy az előfizetők szerződést köthessenek, illetve más internet-hozzáférést választhassanak. Az ügyfelek kérésre a TVNET munkatársai házhoz viszik a szerződést.