Kárpátinfo: Legbővebb, legfrissebb információk Kárpátaljáról

forrás Prim Online, 2003. június 8. 12:49
A Kárpátinfo – Kárpátalja információs portálja múlt év novemberében indult, s elődjét, a Bereginfo.com-ot váltotta fel. A honlapon nem csak napi frissítésű hírek, de kárpátaljai híres emberek életrajzai, falucsúfolók, kárpátaljai mondák, pályázatok is helyet kapnak.
A világhálón olvasható újság (Kárpátinfo) alapját a Bereginfó hetilapban megjelent cikkek alkotják, emellett rendszeresen tallóznak a Kárpátalján megjelenő magyar nyelvű lapok érdekesebb írásaiból, így azok szintén megtalálhatók e kínálatukban. Mindez azonban önmagában kevés lenne arra, hogy felkeltse az internetes olvasótábor figyelmét. Ezért a lapot naponta frissítik néhány fontosabbnak ítélt Kárpátaljával, Ukrajnával foglalkozó hírrel, tudósítással.

Jelenleg a portálon a következő mellékletek találhatóak: kárpátaljai híres emberek életrajzai, falucsúfolók, kárpátaljai mondák, műemlékek, pályázatok, közlemények, régi beregszásziak, stb.

Az olvasótáborban megtalálhatóak úgy magyarországiak, mint erdélyiek, de Amerikából, Európa más országaiból és Oroszországból is olvassák a lapot.