A Check Point Software újradefiniálja az internetbiztonságot

Kovács Attila, 2003. június 10. 16:46
Az izraeli Check Point Software Technologies, a világ vezető tűzfal- és VPN szoftver gyártója prágai kelet-európai irodája vezetőinek, illetve a magyarországi kizárólagos disztribútor DNS Kft. vezető szakembereinek a részvételével tartott június 10-én sajtótájékoztatót Budapesten.
A tájékoztatón cég kelet-európai vezetői az új, Next Generation (NG) szoftvertermék-családnak, a Secure Virtual Network (SVN) architektúrának azt a most bevezetett új, az NG-be integrált Application Intelligence (AI) technológiáját mutatták be, amely a jelenlegi legkritikusabb internetbiztonsági fenyegetéseket hivatott kivédeni.

Az AI technológiát a legújabb Check Point VPN-1/FireWall Next Generation-ba a SmartDefense rendszerrel integrálták. Az új verzió, amelynek neve „Check Point Next Generation with Application Intelligence", június 3-tól a kereskedelmi forgalomban kapható.

A cég kelet-európai vezetői szerint a Check Point Software cég az egyedüli, amely számítógépi alkalmazások ellen irányuló és hálózati támadások védelmére egyaránt alkalmas integrált védelmet nyújtó terméket (AI-t) szállít.

A hazai disztribútor DNS Kft. hét olyan magyarországi viszonteladóval áll kapcsolatban, amelyek a Check Point termékeit forgalmazzák.