Elkészült a Maholnap Alapítvány website-ja

forrás Prim Online, 2003. június 15. 09:29
[smallimage 1 left] A Carnation a Maholnap Alapítvány kiemelt támogatójaként elkészítette az alapítvány hivatalos website-ját.
A Maholnap Alapítvány kiemelt támogatójaként a Carnation megtervezte és kivitelezte az alapítvány hivatalos website-ját. A website egyrészt az alapítvány iránt érdeklődő szponzorokat, másrészt az alapítványhoz pályázó nonprofit szervezeteket kívánja megcélozni.

A felhasználók a website-on számos információt találhatnak angol, illetve magyar nyelven az alapítvány céljairól, munkatársairól, modellértékű projektjeiről, támogatási politikájáról, továbbá folyamatosan tájékozódhatnak az alapítványhoz benyújtott pályázatok aktuális állapotáról. A website kellemes, személyes jellegű hangulatát az oldalakon található számos - az alapítvány munkatársait, támogatóit, eseményeit bemutató - fotó biztosítja.

A Carnation a Maholnap Alapítvány támogatása mellett, a világ legnagyobb független természetvédelmi szervezete, a WWF online partnere és támogatója is. A WWF Üzleti Klub tagjaként készíti a szervezet online kampányainak kreatívjait, üzemelteti a magyarországi website-ot.