Horvát kedvezmények magyar GSM felhasználók számára

forrás Prim Online, 2003. június 16. 23:37
A HTmobile, a horvátországi GSM mobilszolgáltató – mely a magyar felhasználók számára a legkedvezőbb díjakat kínálja a magyar vezetékes és mobil hálózatok hívása esetén – bevezette az „SMS Happy Hour" időszakot, amikor különleges, csökkentett tarifával lehet SMS üzeneteket küldeni.
2003. június 1-től a HTmobile – a T-Mobile International Group tagja – több különleges kedvezményt dolgozott ki a magyar GSM felhasználók számára, akik nyári szabadságuk alatt Horvátországba látogatnak. A HTmobile kínálja a magyar GSM előfizetőknek a legkedvezőbb árakat a magyar hálózatok hívásakor és különleges, csökkentett tarifákat alkalmaz az SMS üzenetet küldők esetében. Az akciós időszak neve „SMS Happy Hour" és a délután 5-6 óráig tartó időszakban a normál tarifa feléért lehet SMS-t küldeni. Az előfizetők a pontos árakra vonatkozó tájékoztatást hazai szolgáltatójuktól kaphatják meg.

Az összes Horvátországba látogató turistának a HTmobile a Tourist Mobile Info szolgáltatását is kínálja, melyet a 1555 szám felhívásával lehet elérni és amely a roamingoló turistáknak fontos tájékoztatást nyújt, ideértve a közutakkal kapcsolatos információkat, időjárás előrejelzést, repülőjáratokkal kapcsolatos információkat, menetrendeket, vitorlás tájékoztatást, kulturális eseményekkel kapcsolatos információkat és a HTmobile szolgáltatásaival összefüggő tájékoztatást.

A fenti – összes magyar GSM előfizető számára elérhető – kedvezmények mellett a Westel előfizetők igénybe vehetik a GPRS roamingot is, küldhetnek és fogadhatnak MMS üzeneteket, tehát szeretteiknek másodpercek alatt küldhetnek fényképeket.