Az Albacomp helyreigazítást kért az IHM-től

forrás Prim Online, 2003. június 17. 11:40
Az Albacomp Rt. helyreigazítást kért az Informatikai és Hírközlési Minisztériumtól, mivel a tárca által kiadott közlemény megtévesztő információt közölt az ITP pályázatok bizonyos szállítóiról – tudatta a társaság lapunkhoz eljuttatott közleményében.
A minisztérium honlapján is megtalálható megtévesztő információ szerint "az IHM által létrehozott internetes katalógusban a FeFo Kft., a Kventa Kft. és az Albacomp Rt. a szállítható mennyiséget meghaladóan fogadtak be megrendelést az ITP 1, ITP 2, ITP 3, ITP 4 és ITP 5 pályázatok nyerteseitől"

Laufer Tamás az Albacomp Rt. vezérigazgatója közölte: az Albacomp Rt. két közbeszerzési keretszerződéssel rendelkezik, amelyek közül az egyiknek június 10-én kimerült a keretösszege és ezt a cég - szerződéses kötelezettségének eleget téve - jelentette is az MKGI-nek. Ezzel szemben a másik keretszerződés továbbra is érvényben van, nem merítette ki a keretösszeget. Mindezek ismeretében tehát a nyertes pályázók továbbra is rendelhetnek számítógépet az Albacomp Rt.-től.