Epson - Sony Ericsson együttműködés

Kollár Csaba, 2003. június 22. 19:02
[smallimage 1 left]Az Epson S1D13711 mobil grafikus motorját választotta a Sony Ericsson, hogy a segítségével most, illetve a közeljövőben megjelenő készülékei az azt megvásárlók számára grafikában gazdag és a fényképezést támogató megoldásokhoz juthassanak hozzá.
Az S1D13711 kialítása tökéletesen illeszkedik a Sony Ericsson olyan sokattudó készülékeihez, mint a T610, vagy a T616. Elemzők rámutatnak arra, hogy az Epson a nevezett grafikus motort kifejezetten a Sony Ericsson architektúrájára tervezte, emiatt nagyon magas minőségi követelményeknek is megfelelő grafikus megoldások születtek, melyeket a direkt kamera-támogatás, illetve a videoadás technológia egészít ki, mindezt nagyon alacsony energiafelhasználás mellett.

George Lyons az Epson kutatási és fejlesztési ügyekért felelős igazgatója elmondta, hogy "az Epson filozófiája, hogy minél szorosabb kapcsolatot alakítson ki fogyasztóival annak érdekében, hogy a fogyasztói elvárásokhoz legjobban illeszkedő, akár speciális elvárásoknak is megfeleljen. Ezen a piacon egy igényes szilícium cégnek teljes szolgáltatást kell nyújtania a terméktervezéstől, az integráción, a szoftvereken a gyártáskapacitáson keresztül egészen a szállításig, illetve telepítésig."