Új mikrofon és fejhallgató a Logitech-től

forrás Prim Online, 2003. június 25. 08:10
A Logitech bejelentette két új hangtechnikai eszközének megjelenését. A cég kiváló digitális hangminőséget biztosító termékeinek skáláját most tovább bővíti a Logitech USB Desktop Michrophone és a Logitech Premium Stereo Headset fejhallgató.
Ezek a kiegészítők bármilyen számítógépet alkalmassá tesznek internetes „hangos" csevegésre, élvezetesebbé varázsolják a többfelhasználós játékokat, a zenehallgatást, és még beszédfelismerő programokkal is használhatók. A mikrofon és a fejhallgató már kapható a boltokban valamint a www.logitech.com internetes áruházban.

A Logitech USB Desktop Michrophone egyike a Logitech digitális USB technológiára épülő hangtechnikai eszközeinek, melyek hangvisszaadása a modern műszaki megoldások révén rendkívül tiszta, és egytelen mozdulattal egy USB plug-and-play csatlakozóba dughatók. Az USB Mikrofon alapja egy beépített-zajszűrős mikrofon, mely a háttérzajokat kiiktatva a hallgatónak kristálytiszta audió jeleket küld. A talapzaton elhelyezett bekapcsoló gomb világít, amikor a mikrofon üzemel, a mikrofon szára pedig az alaphoz képest könnyen elfordítható, és a megfelelő szögbe állítható.

A Premium Stereo Headset a Logitech sztereó fejhallgató termékcsaládjának negyedik - és egyben utolsó - tagja. Tökéletesen megfelel azoknak a felhasználóknak, akik kényelmet és kiváló hangminőséget keresnek. Beépítve tartalmaz egy zajszűrős mikrofont, egy hangerőszabályzót és egy némítógombot is.