A Xerox és a Documentum megoldása már elérhető Magyarországon is

forrás Prim Online, 2003. június 26. 17:24
[smallimage 1 left] A Xerox bejelentette, hogy június elejétől a Documentum termékskálájára épülő, teljes körűen kezelt tartalomkezelési szolgáltatások teljes választékát biztosítja Európában, így Magyarországon is.
A Documentum a világ vezető vállalati tartalomkezelési megoldásokat (ECM) szállító cége, amelynek a Xerox világviszonylatban az egyik legnagyobb partnere. A két társaság a Documentum 1990-es indulásától kezdve működik együtt. A Xerox új szolgáltatásai egységes platformot és környezetet biztosítanak a felhasználó munkatársai számára az üzlet fejlesztését szolgáló tartalmak létrehozása, kezelése, eljuttatása és archiválása során történő együttműködéshez.

Egyedül Európában a Xerox több mint 450 sikeres Documentum projekhez szállított tartalomkezelési programokat és megoldásokat. Új, kihelyezett európai szolgáltatásain kívül a Xerox számos kiegészítő dokumentum- és tartalomkezelési szolgáltatást kíván biztosítani a jövőben, többek között szerzői, fordítói és többcsatornás kiadói, szkennelési, valamint képalkotási megoldásokat.

Az ügyfél üzleti folyamatainak meghatározása és felmérése alapján a Xerox a legmegfelelőbb megoldásokat ajánlja a költségek csökkentése, a termelékenység növelése, a folyamatok karcsúsítása és a kockázatok csökkentése érdekében.

„Napjaink kihívásokkal teli gazdasági környezetében alapvető fontosságú a vállalatok részére, hogy költségeiket leszorítsák és erőforrásaikat maximálisan hasznosítsák" - mondta Bujdosó Andrea, a Xerox Magyarország Kft. direkt értékesítési vezetője. „Új kihelyezett tevékenységeinkkel ötvözött dokumentum- és tartalomkezelési tapasztalataink révén támogatjuk ügyfeleinket fő üzleti tevékenységeik működtetésében és azok fejlesztésében."